Saobraćajne nesreće!

E upravo o tome ja pričam, današnji automobili su govna i cepaju se na parčiće prilikom jačih sudara. Jednostavno nekada se auto mnogo bolje radio a o debljini i kvalitetu čelika da i ne pričam... Zabole me k. za zone savijanja, kabina je svetinja!

Ni smart nije idealno rešenje jer ti poispadaju oči odma, nema nikakvu zonu savijanja a kavez je neuništiv.
Pričamo o automobilima koji se cepaju prilikom sudara na komade, raspadaju se u potpunosti na froncle. To je problem sto se i punktuje na sve manje tačaka, vari sve manje, limovi sve tanji... Kreš test samo spreda i sa strane a kad te neko pukne otpozadi malo jače, nađe ti se glava umesto sijalice u faru :lol:

Znam za to da će oči ispasti od udara, ali sam baš zato postavio taj video. Smrtu je ostao čitava kabina, a Mercedesu se savilo ono što je trebalo da se iskrivi i kabina ostala čitava.

A to za nazad, e pa čekajte malo, moraju nečim u budućnosti da privuku kupce, biće reklama u smislu koji je sigurniji pri udaru od nazad. Da su sada ponudili sve šta bi im kasnije prodavalo auta? :)

Nikad neće postojati savršen proizvod jer kapitalizam zarad profita usporava razvoj civilizacije. U smartu ti ispadnu oči ali može sanduk da se otvori na sarani a koliko sam pročitao, ovaj iz nisana je završio u komadima.

Nikad neće postojati savršen proizvod jer kapitalizam zarad profita usporava razvoj civilizacije. U smartu ti ispadnu oči ali može sanduk da se otvori na sarani a koliko sam pročitao, ovaj iz nisana je završio u komadima.
Mozemo da se zalimo na kapitalizam kolko hocemo ali mi potroshaci smo najvise krivi za to,hocemo da bude jeftino a dobro,to ne postoji pa fabrikanti moraju da biraju ovo prvo jer bi ovo drugo znachilo katanac na vratima fabrike.

Jeftino a dobro moze da postoji naravno, treba koristit inzenjere da projektuju delove a ne njihov vek trajanja kako bi se kroz 10 godina eksploatacije zaradilo jos pola auta :)

Procackaj i vidi koliko su nekada kostali automobili a koliko danas uz sve moderne tehnologije, nove materijale... i sve ce ti biti jasno.

150504.jpg

150424.jpg

150426.jpg

150574.jpg

150576.jpg

Back