SANJAO SAM NOCAS....

Sanjala da sam kod kumova u kuci i da su im popucale vodovodne cevi,trcala da zatvorim neke ventile-dok sam sa vratila neki ljudi koji su tu bili ukrali mi dokumenta i pare-celu tasnu-jurnjava za njima-i probudila se mrtva umorna.:dosadno:

Pa ti si u totalnom haosu ! Mada da sam na tvom mestu uplatio bih LOTO ! A i dobra je fora što znaš gde su kumovima ventili u kući , e smejao sam se čoveče ...šta ti sanjaš !

sanjam cesto moju pokojnu baku,bile smo dosta vezane,vise od najboljih drugarica,najbliskijih sestara.
sanjam je obicno kako sedimo i pricamo o onome sto me muci tih dana...
to je verovatno zelja u podsvesti da se ispricam sa njom,jer sam samo sa njom mogla o svemu da pricam i znala je vrlo pametno da me posavetuje...
bas mi nedostaje....

Ja sam sanjala kako me neki mali majmun ubica sa velikim kandzama juri,i onda su pocele da padaju vatrene kugle sa neba,i kako dotaknu tlo-nestanu.A kada mi se mali majmun priblizio da me zakaci kandzama-tu se probudih...

Ja sam sanjao(vec nekoliko puta),da sam na nekoj zurci. Nije uvek zurka,ali je uvek neko veselje. Svi igraju,svetla igraju sa nama kao u diskoteci. Igram kao nikad u zivotu. Kao da sutra ne postoji. Ali me svo vreme izjeda neka sumnja. Odjednom,vidim malo neko dete priblizava mi se kroz gomilu. U isto vreme,nestaje struje. Video sam to dete da mi se priblizava i odmah sam znao da nesto nije u redu. Dete nema lice. Nikad ga nema. U svakom snu tako.
Pokusavam da vrisnem ali ne mogu da progovorim niti da se pomerim. Ne mogu da ga vidim ali znam da mi se priblizava to dete. I kako prilazi sve vise mi raste strah. Okrecem se da trazim pomoc ali niko ne gleda u mene,svi su zauzeti sa sobom. Nikoga nije briga. Vracam pogled,a dete ravno ispred mene. Hvata me za ruku i povlaci za sobom. Ja se otimam ali bezuspesno,onda mi to dete strpa hloroform pod nos i ja se onesvestim. Posle nekog vremena budim se i vidim ispred sebe neki dovratak i hodnik. Ne mogu da se pomerim. Dete stoji ispred i smeje se. A meni samo oci vire iz maltera. Onda shvatim da me zivog zabetoniralo dete i pocinjem da vristim,a dete se smeje i sipa mi malter na oci.
Tad se probudim. Svaki put tako.

Back