Alians
Poznat
- Poruka
- 7.793
Blago njima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da mi je devojka koja mi se svidja rekla da ima decka.Da li je to suprotnost na javi?zele-zecica:nemogu jos uvek da verujem da se snovi nekad u istom momentu(noci) poklope!!
sanjam kako imam sex sa komsinicinim najstarijim sinom(nista poseobno i uzbudjujuce) i ujutru pijem kafu smuzem i on mi kaze kako je imao jako los san kako sam ja trudna i kad me je pitao od koga, ja mu rekla da je komsinicin sin bio kod mene da trazi cigaru i kako smo se po....jeb...ali i da sam od njega najverovatnije trudna!!!
Ja mu nisam ni smela reci da sam iste noci sanjala komsinicinog sina i sex sa njim!!!
zna li neko kakvo ima znacenje takav san?

Ali branila sam se... Boze, kakav san... :shock:Venerica Bgd:
, pošto američki kontinent (i njegov severni i južni deo) ne volim, pitam se što nisam iz Evrope ili Azije, na kraju krajeva... Sve me muka uhvatila u snu, kako to da je stanište moje duše tako daleko od Srbije. Ona mi tu reče za neke ljude... Moja drugarica je rođena u Rusiji (njena duša), a simpatija
na Ohridskom jezeru... Još mi reče da to treba da prihvatim i da zavolim ako želim da u životu budem srećna.

?