SANJAO SAM NOCAS....

nemogu jos uvek da verujem da se snovi nekad u istom momentu(noci) poklope!!
sanjam kako imam sex sa komsinicinim najstarijim sinom(nista poseobno i uzbudjujuce) i ujutru pijem kafu smuzem i on mi kaze kako je imao jako los san kako sam ja trudna i kad me je pitao od koga, ja mu rekla da je komsinicin sin bio kod mene da trazi cigaru i kako smo se po....jeb...ali i da sam od njega najverovatnije trudna!!!
Ja mu nisam ni smela reci da sam iste noci sanjala komsinicinog sina i sex sa njim!!!
zna li neko kakvo ima znacenje takav san?

zele-zecica:
nemogu jos uvek da verujem da se snovi nekad u istom momentu(noci) poklope!!
sanjam kako imam sex sa komsinicinim najstarijim sinom(nista poseobno i uzbudjujuce) i ujutru pijem kafu smuzem i on mi kaze kako je imao jako los san kako sam ja trudna i kad me je pitao od koga, ja mu rekla da je komsinicin sin bio kod mene da trazi cigaru i kako smo se po....jeb...ali i da sam od njega najverovatnije trudna!!!
Ja mu nisam ni smela reci da sam iste noci sanjala komsinicinog sina i sex sa njim!!!
zna li neko kakvo ima znacenje takav san?

dušo, on te je drgirao i opapčio, budi sigurna. :lol:

mada, to se i meni dešava! da sanjam isti (sličan) san ko moja ortakinja.

juče sam sanjala mog strica, ništa posebno, i danas je on došao u posetu...

Да са најбољим другом бежимо од Зулуа а са друге стране нас чекају Британци.... :roll: ....који глуп сан....стреле и аутоматске пушке....

sajlent boba ...nisam ga dugo video >>> ma koj ga shisha al jesam i njega :lol:
a da.... (posto sam pocheo da radim => a rad oplemenjuje choveka.."..blabla..)).kako neke stvari chovek u zivotu ne moze da promeni chak i da hocje ...hm..

sanjao sam sebe ...
jedno pet godina unapred

Nosim neki ooooooooooooooogroman tezak ranac, crvene boje, na ledjima... i flashu vode od litar i po u ruci... penjem se uz neku uzbrdicu, u nekoj nedodjiji... a sve na padinama te nizbrdice neki kafici... i ljudi koji me ne vide, a ja vidim njih... ranac me vuche na dole, ako se opustim, pashcu... a penjem se samo nogama, ruke ne mogu da koristim zbog flashe... pochinju mishici uzasno da me bole... hvataju me grchevi u butinama... trebaju mi ruke, a flashu ne mogu da ostavim, necu imati shta da pijem... ne mogu da je stavim u ranac, moram da se okrenem, a pashcu niz nizbrdicu... U nekom od kafica sedi moj dragi sa drushtvom... ja ga zovem, vichem, vrishtim... ne chuje me niko.. umrecu pre ili kasnije.. pashcu, a niko mi nece pomoci... Kako sede na stolicama na ivicama nizbrdice, kada je tako strma? Kako im stolice ne padnu? Zashto ne chuju... Onda krenem da puzim, kao crv... moram do vrha... tu je negde vrh, ali nikako da krenem do njega, sve idem na stranu... izgulila sam kolena i laktove, svuda su rane prekrivene prashinom... pochinjem iz ochaja da plachem, razmishljam:"Da li da nastavim da se muchim? Ili da se pustim i padnem?" I tu se probudim...

Prošle noći imala sam najčudniji san u svom životu. Retko pamtim snove, a i obično sanjam neke smislene, uglavnom nešto što me muči ili priželjkujem.
Kao, krenula sam na Atos :shock: i to nekim strmim putevima, i to pešaka, i onda me prvo dohvatio cunami, ali sam se uhvatila za neku šipku pored onog jadnog puta, pa nekako preživeh da me ne odnese silna vodurina...
Da bi se posle pojavila jedna moja poznanica da mi saopšti kako je moja duša rođena u plemenu Maja i Inka. :roll:
E, tu ja poludim :) , pošto američki kontinent (i njegov severni i južni deo) ne volim, pitam se što nisam iz Evrope ili Azije, na kraju krajeva... Sve me muka uhvatila u snu, kako to da je stanište moje duše tako daleko od Srbije. Ona mi tu reče za neke ljude... Moja drugarica je rođena u Rusiji (njena duša), a simpatija :) na Ohridskom jezeru... Još mi reče da to treba da prihvatim i da zavolim ako želim da u životu budem srećna.
I tako se ja odlučim da učim za početak španski jezik (ne znam odakle sam to izvukla), ali vrhunac nastaje kada me drugarica zove da izađemo u grad, a ja joj kažem da ne mogu, idem na kurs.
I na kraju joj rekoh: ĆAO, MUĆAĆOS! :lol:
Tu se probudih, Bogu hvala...

sanjam cesto, jasne su price a boje naglasene! i kada volim, putujem, bezim, dozivljavam strah ili srecu... snovi mi se ostvaruju u nekom obliku. jednostavno imaju smisla sto u realnom zivotu nije bas najprijatnije.

Back