SANJAO SAM NOCAS....

@ Vision
Vidjeti psa - u braku ćete biti sretni i bit ćete okruženi dobrim prijateljima. Mali pas - zadovoljstvo u poslu i obitelji. Veliki pas - očekuje vas svadja. Bijeli pas - sklopit ćete novo korisno poznanstvo. Crni pas - imate lažnog prijatelja. Bijesan pas - mučit će vas teške brige. Pas koji laje - primit ćete loše, neugodne vijesti. Čuti lavež psa, a ne vidjeti ga - primit ćete dobre vijesti. Igrati se s psom - pomirit ćete se s dobrim prijateljem s kojim ste od nedavno u svadji. Loviti psa - imat ćete problema u obitelji.
A ta devojka...mnogo shirok pojam :lol:

milicaanchy:
@ Vision
Vidjeti psa - u braku ćete biti sretni i bit ćete okruženi dobrim prijateljima. Mali pas - zadovoljstvo u poslu i obitelji. Veliki pas - očekuje vas svadja. Bijeli pas - sklopit ćete novo korisno poznanstvo. Crni pas - imate lažnog prijatelja. Bijesan pas - mučit će vas teške brige. Pas koji laje - primit ćete loše, neugodne vijesti. Čuti lavež psa, a ne vidjeti ga - primit ćete dobre vijesti. Igrati se s psom - pomirit ćete se s dobrim prijateljem s kojim ste od nedavno u svadji. Loviti psa - imat ćete problema u obitelji.
A ta devojka...mnogo shirok pojam :lol:

A shta kada tog psa chuvash i jurish cele noci sa tom devojkom jer je on progutao kljucheve vashe srece? Inache pas je bio buldog.. jako miran i simpatichan...

Neway zivopisni su ti snovi....
Ja sam do skoro nekoliko nocji zaredom u snovima trchala kroz celo Uzice bezecji od neke prilike u crnom mantilu,i kad se sve to zavrshilo ja sam bila u suterenu neke zgrade,ta prilika je skinula kapuljachu s lica i videla sam da sam to ja :shock:

Back