SANJAO SAM NOCAS....

moj san od sinoć:
ja i moja keva smo u video igrici...
idemo i susrećemo neke životinje...neke su na tvojoj strani...neke su protiv tebe...a neke su neutralne
i sakupljam ja neka oružja i koljem ih sve redom...samo sam zadržao dalmatinca:lol:

Sanjao sam da sam nasao vjevericu od bakra koju potom prozdire medved sudbine da bi je zatim u vidu fekalija izbacio pravo u kanal istine.Onda sam slomio granu drvetu hrabrosti i cuvar poreza na dodatnu vrijednost urucio mi je racun.Zatim sam nastavio put u Passage of Trees gdje sam nasao the blind pilot-a.Izbjegavsi ga, stigoh do provalije smrti koju sam hitrim i zapanjujucim skokom preskocio da bi pobjegao od bizona bijesa.Doshavsi do vrata rata oslobodih ogromnu moc Azgaloshovu.I na tome se svrsi

sanjala sam da sam se odselila i da sam neshto plakala....i kao ja tamo ishla u shkolu neku i tamo je bila krwopija iz osnowne.......joj strashno,setila sam se smrada koji je shirila
g022.gif

prvo sam sanjao da sam zvao mamu na telefon i ona me oterala u pizdumaterinu...onda sam se probudio sa osecajem da me neko davi!!!
onda sam sanjao da sam u kasarni de mi je cale pre radio sa nekim drugaricama i tamo sam razbio neko ogledalo...

Back