TOMAX
Poznat
- Poruka
- 7.790
Ma imaš me... mirno pajki srce moje malo. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
krenula si ranije u skolu?bebidoll:....da te vise nemam...
jednom sam sanjala, kako moj profesor (sa kojim se non stop prepirem i sanjam ga kako se ljubi sa mojim drugaricama) dolazi kod mene u krevet (moj bivsi decko samo sto je ustao) i pocinje da place i da me moli da ga sakrijem a u tom trenutku ulazi moj tadasnji decko i pita me, neko glupo pitanje, ne secam se... O Boze. svu trojicu sam smestila u jedan san!
:shock: Jer se stvarno secas novcanica?guarana:secam se samo da sam sanjala neke lude novcanice,od 260,880,1540,1020,...dinara!![]()
a on mrtav 'ladan: "idi onda kod lekara,prijavi da si umrla,ali prvo treba da kupis priznanicu,imas na svakoj trafici..." i ja krenem... kupim priznaninicu koja kosta 747 din. (gle,i toga se secam!),dam trgovkinji 2 somica,ona mi vraca kusur i ja se mislim "aj bar da potrosim ovih preostalih 1253 din. dok jos mogu". i kupim nekoliko tetrapaka soka od jagode (e sad da l' je bio next ili nektar,toga se vec ne secam
),stavim ih u ranac i krenem dalje... vidim priblizava mi se moj decko,al kontam da me ni on nece videti,medjutim on mi se obrati. a ja u cudu:"cek...pa ti me vidis?!" a on:"naravno da te vidim,sto?" i ja mu ispricam celu pricu kako sam bila umrla i blablablabla.... 
I ja isto to kazemdivlja-u-srcu:

.I pomislim, 'dobro je,nisu ga uhapsili'
.Ja se kao okrecem da me ne vidi al me je prepoznao (pa nije debil...
I valjda vrati dics prodavcu,dalje se ne secam.Al samo znam da nisam gledala film 
Ja mog ne mogu da muvam,covece on je gay!hanibal77:sanjala sam svog nastavnika ruskog jezika kao nesto pricali i onda ga ja muvala(uzas) i on nije prihvatao moje muvanje pa me bilo sramota sto sam bila tako providna...o boze koji uzas ja muvala gojka!!!je suis degoutée