gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
može li mi neko dati tačno uputstvo? šta tačno treba raditi?
hvala
hvala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaaaaaavo, pa strava ti je tema
Ja radila to prošlo leto, a onda sam malo zapustila pa sad radim samo kad mi se ukaže prilika.
Gledaš ujutro, nešto posle zore, ili uveče, pred sam zalazak (sat vremena oko tih termina), počinješ sa deset sekundi.
Onda svaki dan (tako bi trebalo, al' ja sam svaki drugi dan) produžuješ za po deset sekundi i to sve tako dok ne dostigneš granicu od 44 minute.
NIkad ne povećavaš preko toga.
Poenta je da budeš potpuno opušten i da dozvoliš sunčevoj energiji da te ispuni. Nešto kao meditacija.
Meni je neverovatno pomagalo i mućo oraspoložavalo i mućo mi fali što sam se ulenjila, ali ovde nemam nigde u blizini dovoljno dobar pogled ni na zalazeće ni na izlazeće Sunce.
Inače, poenta je raditi to u tim delovima dana, jer je onda opasnost od štetnog dejstva UV zraka najmanja...
e bravo lunjo, bravo ti ko bratu
pa to se i ja sad pitam, de da nađem mesta sa kojih mogu da pratim izlazak i zalazak
okej, nači počinjem sa 10 i dodajem po 10 sec/dan, hvala luki
Nemam pojma.
Ja sam mislila da treba samo jedan deo dana, ne i oba.
Ma ništa .
Al' ne gledaš i izlazak i zalazak u jednom danu.
Ili jedno ili drugo.
Onako bi ti bilo previše.
I moraš biti bos i stajati na pesku ili šljunku, može i na zemlji ali mora biti gola zemlja bez trave, u protivnom ti trava posisa energiju, pa će trava narasti a ti umreti od gladi.
p.s. nadam se da ti je jasno da se, dok se baviš gledanjem u sunce NE JEDE apsolutno ništa...možeš samo piti voćne sokove
nema veze što je zima?
može li mi neko dati tačno uputstvo? šta tačno treba raditi?
hvala
Kada se budeš malo uvežbao posle nekih godinu dana gledanja u sunce,nećeš morati ništa ni da jedeš niti da piješ po nekoliko meseci pošto ćeš svu energiju dobijati od sunca,tako da nećeš imati nikakve troškove po pitanju kupovine hrane koja je iz dana u dan sve skuplja.