Sanda Raskovic se kandiduje za predsednika DSSa

Марин Ле Пен је борац против исламизма као Додик. Нама треба један Додик, а не скуп полукомуњара и ДССоваца који су испоручивали Србе Хагу.

Док се испуни свачија идеолошка и музичка жеља, Први и екипа свих сиво, жуто, црвених боја, који никада нису били тако принципијелни као ти, а пре свега нису гадљиви на паре, ће да нам закују последњи ексер. Показују нам, а тек ће да нам покажу где се ђаволи легу. Зато, превентивно растуримо све пре него што је и почело. Остаје нам увек могућност да се вајкамо и жалимо. Е, да сте мене слушали ...

Ni Marin le Pen nema nikakvu harizmu... ona je u stvari veoma umjerena političarka...

- - - - - - - - - -

Ja generalno o doktorima nemam neko lijepo mišljenje... uglavnom su nas vodili neki psihijatri i psiholozi pa smo nahebali k'o žuti...

One sto je vodio doktor sada imaju svoju republiku, a one sto je vodio "milicioner" ... e pa oni su razbacani izmedji Alice Springa i Sydneya. ;)

p.s. Kakve veze ima sto je mrzio ustase, valjda ih mrze i hrvati, naravno ako ne smatras da su svi hrvati ustase, sto sumnjam da je bilo misljenje Raskovica.

она је једна фина госпоја, али јавни послови су терет који није за свачија леђа.

Pitanje je koliko neko od vec postojecih dosadasnjih politicara nije imao "nervnu krizu" ili kako si se vec izrazio, a koliko znam ona je bila ambasador u Rimu, da nije sposobna za to,ne bi mogla da obavlja tu funkciju.

bojim se da u srbiji nema nijednog jedinog psihički stabilnog političara...:lol:

на жалост, потпуно си у праву. својевремено је краљевић Ђорђе остао без круне зато што је био неуравнотежене природе, а погледај данас- државу воде психијатријски случајеви.

Pitanje je koliko neko od vec postojecih dosadasnjih politicara nije imao "nervnu krizu" ili kako si se vec izrazio, a koliko znam ona je bila ambasador u Rimu, da nije sposobna za to,ne bi mogla da obavlja tu funkciju.

ако жена мисли да води политику државе, онда то мора бити нека профила Ангеле Меркел. можда није драга и симпатична као госпођа Рашковић Ивић, али је лидер у правом смислу речи.

ако жена мисли да води политику државе, онда то мора бити нека профила Ангеле Меркел. можда није драга и симпатична као госпођа Рашковић Ивић, али је лидер у правом смислу речи.

Slazem se da je Merkelova ideal zene na drzavnoj funkciji, nije jedina ali je jedina sada, ali stvarno ne znam sta fali Sandi, jako je fina, uravnotezena, pametna..da ne kazem - pleni.

Poslednja izmena:
Ne znam za to. Meni ona deluje sasvim normalno, uravnotezeno...

Ма какви делује нормално и уравнотежено! "Рађа усташчиће", "Има епизоде са живцима", "Није то за њена плећа" како нас просветилише колеге... Ја сам, опет, чуо да има стварно ружну мрљу на пети. Какви смо наивни, још би се определили за такву особу, а имамо на избор препоштених дика и државника који нас воде на пут који нема алтернативу. Али нас тај пут нешто неће. Ма нема везе, тим горе по пут, биће њима жао једнога дана што нас нису примили.

angela itekako ume da bude simpatična, veoma je duhovita i voli da se šali...

Ispred bogate i razvijene zemlji je lako biti lider u pravom smislu reči.

Slazem se da je Merkelova ideal zene na drzavnoj funkciji, nije jedina ali je jedina sada, ali stvarno ne znam sta fali Sandi, jako je fina, uravnotezena, pametna..

ево да ти објасним у пар речи-

државу може да води само мушки мозак, небитно да ли је у мушком или женском телу (као у случају фрау Меркел). проблем са Србијом је у томе што је воде женски мозгови у мушким телима. надам се да сам био довољно јасан.

Ма какви делује нормално и уравнотежено! "Рађа усташчиће", "Има епизоде са живцима", "Није то за њена плећа" како нас просветилише колеге... Ја сам, опет, чуо да има стварно ружну мрљу на пети. Какви смо наивни, још би се определили за такву особу, а имамо на избор препоштених дика и државника који нас воде на пут који нема алтернативу. Али нас тај пут нешто неће. Ма нема везе, тим горе по пут, биће њима жао једнога дана што нас нису примили.

:lol:

Stvarno ne znam sta joj nalaze manu....:confused:

- - - - - - - - - -

ево да ти објасним у пар речи-

државу може да води само мушки мозак, небитно да ли је у мушком или женском телу (као у случају фрау Меркел). проблем са Србијом је у томе што је воде женски мозгови у мушким телима. надам се да сам био довољно јасан.

Dobro ali to jos nista ne govori o Sandi Raskovic.

Ispred bogate i razvijene zemlji je lako biti lider u pravom smislu reči.

а шта ти мислиш, да би Вучић био савршен бундесканцелар? да ли си ти нормалан. па погледај кога је окупио око себе у тзв. влади Србије.

- - - - - - - - - -

angela itekako ume da bude simpatična, veoma je duhovita i voli da se šali...

слажем се. мени је она врло симпатична, мада ми њен рајх није симпатичан ни мало.

а шта ти мислиш, да би Вучић био савршен бундесканцелар? да ли си ти нормалан. па погледај кога је окупио око себе у тзв. влади Србије.

- - - - - - - - - -

слажем се. мени је она врло симпатична, мада ми њен рајх није симпатичан ни мало.

Tebi očigledno fali zdrav razum i rasuđivanje.
Saberi se malo ?!

- - - - - - - - - -

Okupio je ludake.

Back