piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.591
znači i ti si
![]()
Ti si čudo prirode!!!
Kako faks???
Hebeš oca koji ne može hraniti sina do 50 godina!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači i ti si
![]()
Ti si čudo prirode!!!
Kako faks???
Hebeš oca koji ne može hraniti sina do 50 godina!!!!

nisi mi ova dva posta posliN komentirao...bit će da se slažeš sa njima 

šta? drhtavica te ćopila?
30 bajo 30.... nisam ja ko ti metuzalem sa krste![]()
nego "Barba Luka"nisi mi ova dva posta posliN komentirao...bit će da se slažeš sa njima
jel?![]()
A šta komentirat??
Prestani se preseravati i normalno postavi pitanje ako želiš odgovor..
meni ne pada na pamet da kažem jer je to ustavri sramota za cijelu državu i narod

Da, da, upravo to..Vukovar je građen od cigle zato je onako srušen,Dubrovnik nije ni taknut dim je bio od guma koje su ustaše zapalili,opsada Sarajeva je medijski trik,Srebrenica je medijska blamaža prve vrste,video uradak famoznih Škorpiona je friziran na PC-u....i da ne nabrajam dalje...
isto važi i za tebe pogotovo onaj tvoj post o homofobima....ono vrhunac licemerja
koliko puta si samo mene etiketirao i izvređao ili se ismejao na taj račun...a idol ti gejčina
PS inaće za ono što se piše za Sanadera da voli mlađe dečke (99% da je istina) čuo prije nekih 4-5 godina iz "druge" ruke....al čekao sam da izađe u javnost drugim "konopom"
a šta se tiće Sanaderovog otkaza razlog i dalje nije bolest...barem ne prvi...a kad to izađe u javnost ima da se svi HahahaovcoHadezeJovci pokrijete ušima za narednih 1000 godina
meni ne pada na pamet da kažem jer je to ustavri sramota za cijelu državu i narod
samo mogu reći: dno dna
a šta se tiće Sanaderove seksualne opredeljenosti i toga što istu ne želi podijeliti sa javnosti sve mogu to shvatiti al da ostane šef partije koja bi da je danas 41. iste bacala lavovima a na čelu partije im *eder je zaista uopće suvišno bilo šta komentirat dalje
toliko![]()

ne, nego: oluja je bila zlocin i etnicko ciscenje najvece poslije ww2 u evropi,bljesak je bio zlocin i etnicko ciscenje, hrvati su pocinili nebrojene zlocine u hr i bih, opljackali smo srpsku imovinu i oteli 25000 stanova srbima, prevozili smo leseve srba kako bi prikrili ratni zlocin, zakopavali smo ih u masovne grobnice, lora, sibenik,pakracka poljana ....sve smo "mi" to uradili, u cjeloj hr smo radili iscenirane srpske artiljerijske napade u koordinaciji sa htv kako bi srbe prestavili kao zlocince itd,itd...i da ne nabrajam dalje
Ti si stvarno jedan obični mali miš...bezveznjak
Nitko te nije vrijeđao..a ako si baletan to je tvoja stvar.
Jadno i bijedno se ulizuješ svima na forumu zato si stekao titulu "dobrog"Hrvata.
Boli me qurac za tebe i Sanadera........
Ako je Sanader SI jedinica za ljigavost ti bi bio 4 / sanadera/.....
Pozdravi doma svoje....![]()

Tema je bila višak i odmah nakon postavljanja, a pogotovo posle 200 i kusur postova nebuloza. Cirkus.

cirkus je postao dok je počeo ovaj Vlaj-picigin da brani gejeve od homofoba :smajlikojipovraća:
....dno dna njegovog licemerja![]()

nije 12 nego 35-40 ali ako ces ti biti sretniji u stvari nema hrvata, mozda 4,5 ljudi.....osvrni se oko sebe...gdje su džamije..
Od 220.000 Hrvata ostalo je 12.000 ...i Beneš i Ljubičić su otišli zbog uzgoja kukaca na Marsu...

to je sve ća mi imaš reć?
ma reko san ja Vlaj kakav Dalmatinac...Vlaj je to...njihov je kapacitet 4 prostoproširene rečenice
ti si 4 pašalića (sa malo mišavine kamionDŽije Rojsa)
a šta se tiće ovog "uvlačenja" nemoj reciklirat slavUnijine postove...smisli nešto dok ganjaš oFce iza Brda![]()
nije 12 nego 35-40 ali ako ces ti biti sretniji u stvari nema hrvata, mozda 4,5 ljudi
marijan je tu, ljubo je neki dan bio u gradu a dzamija u bl ima sad desetak plus se zavrsava ferhadija. i povrh svega, mi prihvatamo i posteno snosimo odgovornost. za takve kao ti opravdana je reakcija svih srba na forumu. sa kyoom bi covjek mogao naci zajednicki jezik i prihvatiti suodgovrnost za bilo sta od 1990 na ovamo. sa tobom...pa ti si bezgresan a ljubljeni premijer ti je *****. i da, ja u mom postu iznad koji te je dokusurio nisam nista izmislio![]()
Kad odrasteš,kada budeš veliki,kada te afera Index božijom providnošću zaobiđe,kada postaneš akademski građanin RH, sjeti se da si bio obični mali neobrazovani miš...
samo vi tražite zajednički jezik,ja to sa ženama radim...
iz tebe govori takav zao i podal duh da je to nepojmljivo. nisam dzaba ono pisao na prethodnim stranama
Mrziš sve što počinje sa H a najviše Hrvate i RH.....Svaku temu začiniš sa doskočicama i ružnim epitetima..
Ti i tvoj zajednički jezik imate slične navike,stavljate mi usta riječi koje nikada nisam izgovorio....
Sinko odjjebi u skokovima....

a boldovano mozes reci svojoj mami i bolesnom premijeru
samo takve kao ti koji su redovni na srpskim forumima sa pricom o cetnicima i zlim srbima koji su za sve krivi. da je kyo jedini hrvat na forumu ja H ne bih izgovorio vjeruj mi. moja je namjera isprovocirati istinom i argumentima inferiorne soviniste i hrvatsku u- nejac( ni ovo nikada ne bih napisao da svaki post @zs ne pocinje tako) tu sam da vas "satarem"a boldovano mozes reci svojoj mami i bolesnom premijeru
![]()
..daleko si ti od istine.......a kompleksi veliki kuća..
Jel dobar prijem HTV-a ???