Sanader ima sidu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bio 12 dana po Jadrasnu nisam se ni sjetio tebe ni Krste a kamoli došao ...a ti na "moru" (ako je to uopće i istina) pa visiš po cijele dane ovdje...evo i sad si tu...:roll:

aj malo piciginaj po Bačvicama:mrgreen: au zae8o sam se pa...ti si iza Brda...a ništa ništa uživaj barba VlaJ...i lakše malo s tim oFcama:rumenko::zcepanje::zper:

Nije valjda da si se usudio da letujes u HR,:eek: jel te tukao neko?!
bolje da si bio u Egiptu, tamo je sve dzabe,
rek`o Tihi?! :cool:

Nije valjda da si se usudio da letujes u HR,:eek: jel te tukao neko?!
bolje da si bio u Egiptu, tamo je sve dzabe,
rek`o Tihi?! :cool:

na budalu moš uvik naletit, nebitno di, al ako je dečko okej male su šanse.

evo meni baš susid ima treću sedmicu za redom neke vojvodjane za goste, prvi su iz mislim baćke palanke bili a posli neki iz novog sada.
familije doše s dicom, ljudi prva liga oduševljeni dalmacijon.

evo meni baš susid ima treću sedmicu za redom neke vojvodjane za goste, prvi su iz mislim baćke palanke bili a posli neki iz novog sada.

Daj adresu gde su odseli da se obavesti hrvacka mladez , tako da istima ne padne na pamet da idu vishe tamo u njihovu im ?!

vidjeli smo i mi dosta tabli BG i još neke al ne znam iz kojih gradova po trobojki sam skužio da su iz Srbije...

ima dosta...i neka...neka dolaze...samo što ja sumnjam da ću iduće ljeto dole opet su podigli cene...prestrađno parkiranje u Makarskoj na početku Rive 50kn po danu po noći 30 kuna (merna jedinica verovatno 1 sat) jer u mestu Gradac na Makarskoj rivijeri van centra mesta je 40kuna po danu)...:roll:

prestrašno!:eek::eek::eek:

frendica i ja potrošili 4500 kuna u 12 dana s time da nigdje nismo platili smeštaj a hranu smo negde kuhali a negdje dobili od prijatelja kod kojih smo bili, u restoranu bili samo jednom...dakle pare su otišle najviše na benzin (napravili 1500km), na autoput (nekih 400-500kn), piće s time da smo većinom kupovali u trgovini i pili na terasama vikendica i apartmana gdje smo bili smešteni

i potrošili 4500kuna :eek:

e sad da smo još morali platiti smeštaj za 12 dana sa polupansionom trebali bi još najmanje toliko:confused:

a frendica nam je došla...bila na Karibima i kaže unutar sezone po osobi je 9000kn (hotel 5 zvezdica, all incluziv, 10 restorana, novčanik ostavljaš kod kuće, avio-karta uračunata u cenu) a van sezone za te pare dobiješ 2 karte:worth:

tako da ćemo iduće godine verovatno na Karibe....Hrvatsku obalu sam cijelu prošao više puta...malo je mjesta koja nisam posjetio a posjetio sam ih sigurno u ovih 30 godina 100njak... neka više puta, a neka koja su ostala ista samo 2 puta....i kako bi rekla ta moja frendica:"Bijeli pjesak, zeleno more...Karibi":zper:.

-----------------
1 kuna -otprilike- 10 dinara

vidjeli smo i mi dosta tabli BG i još neke al ne znam iz kojih gradova po trobojki sam skužio da su iz Srbije...

ima dosta...i neka...neka dolaze...samo što ja sumnjam da ću iduće ljeto dole opet su podigli cene...prestrađno parkiranje u Makarskoj na početku Rive 50kn po danu po noći 30 kuna (merna jedinica verovatno 1 sat) jer u mestu Gradac na Makarskoj rivijeri van centra mesta je 40kuna po danu)...:roll:

prestrašno!:eek::eek::eek:

frendica i ja potrošili 4500 kuna u 12 dana s time da nigdje nismo platili smeštaj a hranu smo negde kuhali a negdje dobili od prijatelja kod kojih smo bili, u restoranu bili samo jednom...dakle pare su otišle najviše na benzin (napravili 1500km), na autoput (nekih 400-500kn), piće s time da smo većinom kupovali u trgovini i pili na terasama vikendica i apartmana gdje smo bili smešteni

i potrošili 4500kuna :eek:

e sad da smo još morali platiti smeštaj za 12 dana sa polupansionom trebali bi još najmanje toliko:confused:

a frendica nam je došla...bila na Karibima i kaže unutar sezone po osobi je 9000kn (hotel 5 zvezdica, all incluziv, 10 restorana, novčanik ostavljaš kod kuće, avio-karta uračunata u cenu) a van sezone za te pare dobiješ 2 karte:worth:

tako da ćemo iduće godine verovatno na Karibe....Hrvatsku obalu sam cijelu prošao više puta...malo je mjesta koja nisam posjetio a posjetio sam ih sigurno u ovih 30 godina 100njak... neka više puta, a neka koja su ostala ista samo 2 puta....i kako bi rekla ta moja frendica:"Bijeli pjesak, zeleno more...Karibi":zper:.

-----------------
1 kuna -otprilike- 10 dinara

ma svaćan ja da je vama iz srbije malo skupo kod nas, i zašto ne, otidjite na više mista pa di van se svidi..

zakon tržišta

Ti si nešto pomiješao - izgleda rado pomiješaš. I o odgovornost za rat bi se dalo raspravljati, ali su ratni zločini, o kojima ti je dosadilo slušati, zasebna priča.
A što se tiče podjele odgovornosti za rat na ravne časti - to kod tebe po ex-YU recepturi - svi ravnopravni. Samo su neki i onda bili ravnopravniji.

ne nisu, napravili ste ih pojedinacno vise nego srbi. tvoj je problem sto ne vidis od feredze dalje od nosa. ima mnogo vasih hvalospjevaca kao sto je i bobetko u cro, pa pisu li pisu
npr .ove godine slave 18 g. od osnivanja patriotske lige( goloruki muslimanski narod,aha) u zajednickoj nam drzavi u kojoj sam ja sa mujom i ivom isao na koncerte, vi ste planirali etnicko ciscenje. ko drugom jamu kopa-sam u nju upada
Na vojnom savjetovanju u Mehurićima kod Travnika (7 - 8.2.1992.) ustanovljeno je da Patriotska liga raspolaže sa 60 do 70.000 naoružanih članova. Sastav je pokrivao cijelu BiH, a sastojao se od Glavnog štaba PL-a na razini Republike, devet regionalnih štabova, 103 općinska štabova i velikog broja različitih postrojbi, organiziranih u formacije od voda do brigade (Halilović:1997.:120). Formacijski sastav ukazuje da je u teritorijalnom organiziranju djelomično preuzet model organizacije TO-a.

to sto na cjeloj bosni niste uspjeli napraviti zlocin nad srbima je upravo zasluga vrs. iz teksta se posredno vidi da tamo gdje niste imali vecinsko stanovnistvo i veliku dominaciju niste ni uspjeli-iako ste planirali zauzeti teritoriju cjele bih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back