Sanader ima sidu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ne bi da ti i rodoslov odstampam?:zcepanje:

Ja nemam cega da se stidim, cela sramota je tvoja.

A ovo su vec oprobane fore i fazoni - ako branim prava LGBT populacije, garant sam lezbejka.

Ako kazem da je Split lep grad, mora da sam Hrvatica.

Ako kazem da se Srebrenica desila, onda sam balija.

Mis'im, s'a reci.:dash:
Šta reći osim da si nalupala hrpu gluposti po uzoru na NVO babe.

za ovo ti slijedi prijava...
nitko ti nije kriv ako ne razumijes receno, pa si poceo da vrijedas...
poenta napisanoga i citiranoga je da ce svi "doci" na red...

ti si vec prijavljena za ono "lazu k`o srbi" za sta tvrdis da se koristi na zapadu

mozda si mislila na zapadu hrvatske? mogla si onda da napises "na zahodu"

ne razumeo ja ili razumeo vi hrvati ste uvek bili ti koji ste dolazili po ovog, onog, po ovu ili onu decu da ih tiho u noci zakujete svojom nacionalnom alatkom-maljem u glavicu

sad ti meni objasnjavas sta je jedan antifasista hteo da kaze, pripadnica naroda cijih se zlodela i hitler grozio

gubi se

ti si vec prijavljena za ono "lazu k`o srbi" za sta tvrdis da se koristi na zapadu
mozda si mislila na zapadu hrvatske? mogla si onda da napises "na zahodu"

ne razumeo ja ili razumeo vi hrvati ste uvek bili ti koji ste dolazili po ovog, onog, po ovu ili onu decu da ih tiho u noci zakujete svojom nacionalnom alatkom-maljem u glavicu

sad ti meni objasnjavas sta je jedan antifasista hteo da kaze, pripadnica naroda cijih se zlodela i hitler grozio

gubi se

mozes ti prijavljivati koliko zelis, ali receno je cinjenica...i to nemozes promijeniti...
sto ti mogu( moze) potvrditi srpska diaspora...
i zbog toga se vecina njih jos i danas izjsnjava jugoslavenima a ne i srbima...:)
dok se vremena ne promijene :rtfm:

slavonija sta rade ovo Jandrokovic i Sanader :eek: z:D :think:

le-fagues-1.jpg

mozes ti prijavljivati koliko zelis, ali receno je cinjenica...i to nemozes promijeniti...
sto ti mogu( moze) potvrditi srpska diaspora...
i zbog toga se vecina njih jos i danas izjsnjava jugoslavenima a ne i srbima...:)
dok se vremena ne promijene :rtfm:

srpska dijaspora mi uglavnom moze potvrditi da ima pola familije kod vas u jamama poliveno negasenim krecom

mrzi me sad da ponavljam one poznate zapadnoevropske poslovice tipa "sacuvaj me Boze kuge i hrvata", sigurno je da ste vi dosta u svetu poznatiji

`ajde iscezni, idi zaroni u mastarije gledajuci pavelicev poster na zidu dnevne sobe

Osim ekskluzivnog otkrića našeg lista da Ivo Sanader ima sidu, koje je žestoko podiglo prašinu u susednoj državi, uveliko se šuška da je bivši hrvatski premijer ovu opaku bolest „zaradio“ družeći se s muškarcima daleko mlađim od njega!

Boris Tadic je mladji, ali da li je daleko mladji? Hmmm, ovo unosi nove momente.

Na pitanje:“Jeste li vi *****, gospodine Sanader?“, tadašnji premijer je zamucao!
- Pa, znate, ja nisam...

Ne bre, ne znamo.

Ja sam prvo ljudsko bice, pa sam onda Srpkinja.

Ma de.

Kakva nedićeva Srbija?Kod nas nije bilo konclogora i industrije za ubijanje pripadnika drugih naroda.Picigici,vi ste bili slepi obožavaoci Hitlera.

Sjedi drvo na drvo, kolčinaaa !!!

Koncentracijski logori:

* Koncentracijski logor Banjica
* Koncentracijski logor Sajmište
* Crveni krst (u Nišu)
* Dulag 183 (u Šapcu)
* Svilara (Pančevo)
* Paraćin

Edmund Veesenmayer
otac NDH i Nedićeve Srbije....

Biografske informacije
Datum rođenja 12. studenog 1904.
Datum smrti 24. prosinca 1977.
Nacionalnost Nijemac
Supruga Mary Veesenmayer
Karijera
Čin SS Brigadeführer
Ratovi Drugi svjetski rat
Jedinice Waffen SS
Edmund Veesenmayer (Bad Kissingen, 12. studenog 1904. - Darmstadt, 24. prosinca 1977.), njemački političar, časnik SS-a i ratni zločinac. Veesenmayer je uvelike "doprinio" Holokaustu na području Hrvatske, Mađarske i Srbije. Bio je podređeni Ernstu Kaltenbrunneru i Joachima von Ribbentropa, a surađivao je i sa zloglasnim Adolfom Eichmannom.

Veesenmayer se NSDAP-u pridružio 1925. godine, a 1932. postaje član ekonomskih krugova, čime je stekao mnoge prijatelje na visokim pozicijama. Istovremeno s naredbom za napad na Jugoslaviju 1941., Hitler Veesenmayeru izdaje direktivu da na području budućih ostataka Jugoslavije pronađe pogodne osobe za rukovođenje novih, nacističkoj njemačkoj prijateljskih država koje će biti stvorene. Nakon nastanka NDH i Nedićeve Srbije, Veesenmayerov zadatak je bio pomoć u stvaranju državnih ustroja novonastalih kvislinških država, a to je radio kao član diplomatskog tima koji je boravio u Zagrebu. Imao je veliku ulogu u razvoju Holokausta u Hrvatskoj i Srbiji, te je žusrto proganjao hrvatske i srpske Židove. U ožujku 1944. postaje njemački predstavnik u Horthyjevoj Mađarskoj.

Na Ministarskom suđenju 1949. osuđen je na 20 godina zatvora, a kazna je 1951. smanjena na 10 godina. Na koncu je pušten 16. prosinca iste godine kada mu je kazna reducirana.

Nakon puštanja je živio sa suprugom u Geroldstrasse 43 u Münchenu. Njegovo financijsko stanje u ovo vrijeme nije bilo najbolje. Nedugo nakon puštanja, razveo sa od supruge Mary Veesenmayer i preselio se u Hamburg. Razvod je služeno potvrdio Zemaljski sud u Hamburgu 22. srpnja 1953. Nisu imali djece. Njegova je supruga ostavila njegovo prezime sve do svoje smrti. Između 1952. do 1955., Veesenmayer je radio kao predstavnik Agrarmaschinenherstellera u Iranu. No, posao nije išao naročito dobro pa je Veesenmayer tražio bolji posao.

U zadnjim godinama života, Veesenmayer je živio u Rosenhöhweg 25 u Darmstadtu. Godine 1977., Vessenmayer se razbolio i prevezen je u gradsku bolnicu gdje je i umro 24. prosinca od zatajenja srca

Ne lupaj gluposti o logorima u Srbiji u kojima su ubijani - Srbi, a cuvali ih - Nemci. Da nije i Ausvic poljski koncentracioni logor?

Nego pusti sad tvoje tuzno i prekora vriedno nepoznavanje poviesti. Sta ti kazes na izbijanje SIDE u najvisim hrvatskim drzavnim krugovima?

Da li je ovo opsta pojava medju hrvatskim cimbenicima, duznosnicima i ostalim picama, ili je ogranicena na sam drzavni vrh?

Ne lupaj gluposti o logorima u Srbiji u kojima su ubijani - Srbi, a cuvali ih - Nemci. Da nije i Ausvic poljski koncentracioni logor?

Nego pusti sad tvoje tuzno i prekora vriedno nepoznavanje poviesti. Sta ti kazes na izbijanje SIDE u najvisim hrvatskim drzavnim krugovima?

Da li je ovo opsta pojava medju hrvatskim cimbenicima, duznosnicima i ostalim picama, ili je ogranicena na sam drzavni vrh?

Pišeš pizdarije...

ANTIMA~1.JPG

PostanskeMarkiceoSrbija.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back