gost 191696
Elita
- Poruka
- 16.691
ili Hrvate...
svejedno...ucinak je isti
samo sto bi to u najmanju ruku bilo neumjesno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili Hrvate...
ili Hrvate...
ne, covek je mislio i na hrvate kada je rekao "dosli su"

Šta reći osim da si nalupala hrpu gluposti po uzoru na NVO babe.Da ne bi da ti i rodoslov odstampam?
Ja nemam cega da se stidim, cela sramota je tvoja.
A ovo su vec oprobane fore i fazoni - ako branim prava LGBT populacije, garant sam lezbejka.
Ako kazem da je Split lep grad, mora da sam Hrvatica.
Ako kazem da se Srebrenica desila, onda sam balija.
Mis'im, s'a reci.![]()
da, slavonska ndhasica je pogresila salter
Tačno.Zaboravlja da je Hrvatska u WWII bila listom fašistička tvorevina.u tom citatu fali momenat kada su dosli po srbe
Znas li sta znaci rec "citat"?
Šta reći osim da si nalupala hrpu gluposti po uzoru na NVO babe.

Eto, sad sam i NVO baba.![]()
Ovo postaje zabavno.![]()

za ovo ti slijedi prijava...
nitko ti nije kriv ako ne razumijes receno, pa si poceo da vrijedas...
poenta napisanoga i citiranoga je da ce svi "doci" na red...
Naravno da je zabavno kad ti teta Slavonija drži čas.![]()

ti si vec prijavljena za ono "lazu k`o srbi" za sta tvrdis da se koristi na zapadu
mozda si mislila na zapadu hrvatske? mogla si onda da napises "na zahodu"
ne razumeo ja ili razumeo vi hrvati ste uvek bili ti koji ste dolazili po ovog, onog, po ovu ili onu decu da ih tiho u noci zakujete svojom nacionalnom alatkom-maljem u glavicu
sad ti meni objasnjavas sta je jedan antifasista hteo da kaze, pripadnica naroda cijih se zlodela i hitler grozio
gubi se

Tačno.Zaboravlja da je Hrvatska u WWII bila listom fašistička tvorevina.

mozes ti prijavljivati koliko zelis, ali receno je cinjenica...i to nemozes promijeniti...
sto ti mogu( moze) potvrditi srpska diaspora...
i zbog toga se vecina njih jos i danas izjsnjava jugoslavenima a ne i srbima...
dok se vremena ne promijene![]()
Kakva nedićeva Srbija?Kod nas nije bilo konclogora i industrije za ubijanje pripadnika drugih naroda.Picigici,vi ste bili slepi obožavaoci Hitlera.Nedićeva Srbija???
...a to ima veze sa Sanaderom i njegovom SIDOM![]()
...a to ima veze sa Sanaderom i njegovom SIDOM![]()
slavonija sta rade ovo Jandrokovic i Sanader![]()
![]()
![]()

, da ne čitam sve o Nediću- ič me ne interesuje!??! 
Osim ekskluzivnog otkrića našeg lista da Ivo Sanader ima sidu, koje je žestoko podiglo prašinu u susednoj državi, uveliko se šuška da je bivši hrvatski premijer ovu opaku bolest „zaradio“ družeći se s muškarcima daleko mlađim od njega!
Na pitanje:“Jeste li vi *****, gospodine Sanader?“, tadašnji premijer je zamucao!
- Pa, znate, ja nisam...
Ja sam prvo ljudsko bice, pa sam onda Srpkinja.
...i dobro, majku mu, je l je im sidu ili nema??! Proširiste temu do Nedića i Draže....
Oće neko fabulu ove radnje da mi ispriča, da ne čitam sve o Nediću- ič me ne interesuje!??!
![]()

Kakva nedićeva Srbija?Kod nas nije bilo konclogora i industrije za ubijanje pripadnika drugih naroda.Picigici,vi ste bili slepi obožavaoci Hitlera.
Ne lupaj gluposti o logorima u Srbiji u kojima su ubijani - Srbi, a cuvali ih - Nemci. Da nije i Ausvic poljski koncentracioni logor?
Nego pusti sad tvoje tuzno i prekora vriedno nepoznavanje poviesti. Sta ti kazes na izbijanje SIDE u najvisim hrvatskim drzavnim krugovima?
Da li je ovo opsta pojava medju hrvatskim cimbenicima, duznosnicima i ostalim picama, ili je ogranicena na sam drzavni vrh?