Sanader ima sidu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cestitam, upravo su tako ustase i dozivljavale svakodnevno klanje srba u jasenovcu-kao posao

cetnici su klali hrvate...
ustase su klali srbe...(i ostale, za razliku od cetnika koji su klali samo hrvate)
razlika izmedu jednih i drugih je samo u organiziranosti...
ustase su bile oraganizirane i imali infrastrukturu..
cetnici ne, klali po "osobnoj ocjeni" ali uglavnom hrvate i nesto malo srba (bar u hrvatskoj)
znaci, da su imali i bili u stanju stvoriti infrastrukturu smrti ( kao ustase) ucinak bi (brojcano) bio isti...( iako su tu negdje)
razlika samo u mogucnosti i metodi...
samo sloga srbina spasava

ustase su klali srbe...(i ostale, za razliku od cetnika koji su klali samo hrvate)
cetnici ne, klali po "osobnoj ocjeni" ali uglavnom hrvate i nesto malo srba (bar u hrvatskoj)
znaci, da su imali i bili u stanju stvoriti infrastrukturu smrti ( kao ustase) ucinak bi (brojcano) bio isti...( iako su tu negdje)

ma jadne i mirne ustase su pretrpele veliki dusevni bol zbog klanja srpske dece u jasenovcu,kako su bezobrazna ta decurlija sto su se sama nabadala na kame neduznih ustasa...:sad2:

samo pederluk hrvatsku spasava

]
_9227b3bb-c723-4c25-bf38-74c7ed8ca375.jpg

naravno, istina...:hahaha:
samo jos reci na koju od organizacija se pozivas .. mislim od srpskih zrtvoslovnih...:hahaha:
sramota je to sto radite, ti i tebi slicni (vecina na ovom forumu) od srpskih zrtava...
zloupotrebljavate, manipulirate, lazete...
necijenite vlastitew zrtve

samo se ti podsmjehuj zrtvama koje su popisane imenom i prezimenom- i pricaj o covjecnosti i ostalim frazama

ocigledno je da hrvati sve vise kriziraju, kako na forumu tako i u RL, od rive u splitu za podrsku norcu i gotovini pa do danasnjeg dana istina nepobitno izlazi na vidjelo, kakva zvjerstva i kakav sistematski progon je to bio,planiran od najviseg drzavnog vrha a proveden od ostrascenog sovinistickog naroda. i bajic je juce malo pricao o oluji u hagu...bice sve veselije i veselije dragovoljcima slusati o svojim zlocinima, istinu ne mozes pobjediti

ja cijenim...
a kako je s vama, morate sami odluciti..

Što da se trudimo da budemo ljudi kad se ova bratija oko nas uopšte ne trudi i uvek im uspeva da budu neljudi?...jedini razlog za takvu glupost je da omogućimo da jednog dana ponove zločine nad našim narodom.
Evo malo o njihovoj ljudskosti.73% Srba ubijeih u Bosni su bili civili.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10866648&postcount=1

naravno, istina...:hahaha:
samo jos reci na koju od organizacija se pozivas .. mislim od srpskih zrtvoslovnih...:hahaha:
sramota je to sto radite, ti i tebi slicni (vecina na ovom forumu) od srpskih zrtava...
zloupotrebljavate, manipulirate, lazete...
necijenite vlastitew zrtve

djela govore vise od rijeci

:dontunderstand::dontunderstand:
iako "mi" imamo daleko jace argumente o popravoslavljenu katolickog /(hrvatskog) zivlja, pogotovu u Bosni, mi to nekoristimo (nije nam potrebno) U DNEVNO POLITICKE SVRHE; KAO MOBILIZACIJU SOVINIZMA:::

Ne znam ni jednog Hrvata koji je dobrovoljno ili na silu prešao u pravoslavlje,prosvetli me.Ja samo znam da ste vi katolički talibani i da toga kod vas nema.

Poslednja izmena:
Ne znam ni jednog Hrvata koji je dobrovoljno ili na silu prešao u pravoslavlje,prosvetli me.Ja samo znam da ste vi katolički talibani i da toga kod vas nema.

da si iole upoznat sa povijesnim podacima nebi takve pizadrije pisa.
na području dalmacije su cile familije prelazile na pravoslavlje jer je porez za njih bia puno manji nego za katolike na područjima koje su osmanlije zauzele!!

al glavno da ti vridjaš..

di znanje prestaje, predrasude počinju - ti si očiti primjer!

da si iole upoznat sa povijesnim podacima nebi takve pizadrije pisa.
na području dalmacije su cile familije prelazile na pravoslvlje jer je porez za njih bia puno manji nego za katolike na područjima koje su osmanlije zauzele!!

al glavno da ti vridjaš..

di znanje prestaje, predrasude počinju - ti si očiti primjer!
Ma da,vidim prepuna je Dalmacija Srba.

samo se ti podsmjehuj zrtvama koje su popisane imenom i prezimenom- i pricaj o covjecnosti i ostalim frazama

ocigledno je da hrvati sve vise kriziraju, kako na forumu tako i u RL, od rive u splitu za podrsku norcu i gotovini pa do danasnjeg dana istina nepobitno izlazi na vidjelo, kakva zvjerstva i kakav sistematski progon je to bio,planiran od najviseg drzavnog vrha a proveden od ostrascenog sovinistickog naroda. i bajic je juce malo pricao o oluji u hagu...bice sve veselije i veselije dragovoljcima slusati o svojim zlocinima, istinu ne mozes pobjediti

bitno je jedino da ti( i tebi slicni) saznas istinu...
to je u interesu oba naroda
samo tebi i tebi slicnima moralo bi se zakonski zabraniti interpretacija dokazane istine...
da netrujete i ne zagadujete okolinu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back