Sanader ima sidu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
images

A jel moze SIDA da se prenese rukovanjem :per:

***** se piše velikim slovom????

Mora biti da si ti neki simpatizer.......zadnji u vlakiću..

vidi sanader se navodno iznenadno povukao zbog bolesti

i to mu je prvo dijagnostikovano da boluje od nekakve legionarske bolesti pa zatim da je u pitanju upala pluca

SIDA ilI AIDS je bolest imuniteta i upravo oboleli od side u prvo vreme oboljevaju zbog pada imuniteta od upale pluca.... I umiru od nje uglavnom....

Neog sad nesto razmisljam pa se setih da problema sa imunkitetom ima i Tadic

secate li se tadicevih misterioznih boravaka na VMA ? Kao ima problem sa imunitetom

Pa SIDA je upravo bolest imuniteta zar ne? :think:

A pazite paralelu izmedju Sanadera i Jandrokovica i Tadica i Jeremica

Jandrokovic je Sanaderov mladjani ministar inostranih poslova

vladaRH_sanader_jandrokovic_djurdjaaldesic_LT_velika.jpg

A Jeremic je mladjani Tadicev ministar inostranih poslova

tadic-x.jpg

Isto kao i za Sanadera/Jandrokovica i za Tadica se prica da je u GAY VEZI sa Jeremicem

Jedna cinjenica: Tadic je na olimpijadu u Pekingu, gde su protokolom pozvani predsednici drzava sa svojim suprugama, mesto svoje supruge vodio Jeremica! z:D

Jedna cinjenica: Tadic je na olimpijadu u Pekingu, gde su protokolom pozvani predsednici drzava sa svojim suprugama, mesto svoje supruge vodio Jeremica! z:D

Tadić i Jeremić su, bez obzira na to da li su ****** ili ne, u Pekingu imali šta da rade pošto su obojica na važnim državnim funkcijama. Grobar je od stranačkih para vodao Gordanu Pop Lazić po Siriji, Libiji, Dominikani i sličnim vuk*ojebinama (a stigoše i do sela oko Kragujevca gde su sigurno imali važne državničke poslove) ...

Ne znam, ja sve mislim da je nekako Tadić bolje odabrao :lol: :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back