san o idealnom prijatelju

• Začetnik teme Začetnik teme usb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Idealan prijatelj? :? Hm, mislim da to ne postoji. Svi imaju mane, svi su ljudi pa samim tim. Ali, da ne shvatim temu previshe bukvalno, mislim da imam prilichno dobre prijateljice. Ono, druzimo se vec dugo, podrzavamo jedna drugu i drzimo se zajedno, koliko toliko. Nismo vezane crevima, ali smo prilichno bliske. Svaka ima neki svoj trip i neke izludjujuce mane, ali takve smo kakve smo i volemo se. :mrgreen:

uh...poslednjih dana se bas smaram zbog toga...hvala bogu imam 2-3 prijatelja u koje sam sigurna, ali ostali..........drugarice su uglavnom ljubomorne i imaju neke ruzne ispade gde ja to primenim ili su jednostavno pakosne , ne znam..bas je tesko naci nekog ko je normalan.uz to, ja sam isto teska osoba, ali najbolja stvar kog prijateljstva i uopste odnosa jeste da ti neko jednostavno vraca kako ti njemu..e kad mi se to desi, reci cu da stvarno imam prijatelje

Keeper:
u prevodu, bash je teshko nacji nekoga ko se ponasha onako kako mi hocjemo i smatramo pogodnim, normalnim.
....otprilike. uostalom, svi smo mi onom drugom nenormalni jer smatramo sebe normalnim. ali, ja sam samosvesna i znam da nisam bas normalna.
c007.gif
a143.gif

a mogli ste i ti i dovla da ne komentarishete tako cinichno i pre svega apsolutno i totalno bespotrebno. i da pomislite da se forum mozhe syebati kod nekoga i da je ona to postovala greshkom chet'ri puta osim jednom kol'ko je nameravala.

Back