ok znam da prijatelji nisu idealni nisam ni ja a nisi ni ti ali bi makar mogli da ako već neće da se družimo da mi to kažu u lice a ne da me ŠUTNU bukvalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
si sigurna?????????????????MadonnaGirl:Imam 3 najbolje drugarice i NIKADA ne bih mogla da imam bolje od njih........
Uh..na ovom sam najvise zahvalna svojim naj drugaricama...Ne moze bas svako trpiti moje beskonachne monologe,izlive bijesa i moja cmizdrenja...Alexxandar:i tako... neko ko će te razumeti... i ponekad trpeti..![]()
u prevodu, bash je teshko nacji nekoga ko se ponasha onako kako mi hocjemo i smatramo pogodnim, normalnim.mala_nish:ne znam..bas je tesko naci nekog ko je normalan.
....otprilike. uostalom, svi smo mi onom drugom nenormalni jer smatramo sebe normalnim. ali, ja sam samosvesna i znam da nisam bas normalna.Keeper:u prevodu, bash je teshko nacji nekoga ko se ponasha onako kako mi hocjemo i smatramo pogodnim, normalnim.
mogla je i desetDovla:Ја сам убеђен да је ово заиста било неопходно да се напише четири пута :?
To je tačno...sofffy:Uh..na ovom sam najvise zahvalna svojim naj drugaricama...Ne moze bas svako trpiti moje beskonachne monologe,izlive bijesa i moja cmizdrenja...
![]()