Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mikrosan je iznenadna privremena epizoda sna ili pospanosti koja može trajati nekoliko sekundi, gde osoba ne reaguje na neki proizvoljni senzorni unos i gubi svest.
Neki stručnjaci definišu mikrosan prema kriterijumima ponašanja (padanje glave, spuštanje kapaka itd.), dok se drugi oslanjaju na EEG markere.
Pošto postoji mnogo načina za otkrivanje mikrospavanja u različitim kontekstima, malo je saglasnosti o tome kako najbolje identifikovati i klasifikovati epizode mikrospavanja.
Mikrospavanje se često javlja kao rezultat nedostatka sna. Međutim, osobe koje nisu lišene sna ili umorne takođe mogu iskusiti mikrospavanje tokom monotonih zadataka.
Najgore kad se vozi kao robot, desavalo mi se par puta ali retko doduse, ali uhvatio sam sebe.
Podseca na taj mikro-san ...a imao sam i to mozda jednom ili dvaput.
Najgore kad se vozi kao robot, desavalo mi se par puta ali retko doduse, ali uhvatio sam sebe.
Podseca na taj mikro-san ...a imao sam i to mozda jednom ili dvaput.
Mikrosan je iznenadna privremena epizoda sna ili pospanosti koja može trajati nekoliko sekundi, gde osoba ne reaguje na neki proizvoljni senzorni unos i gubi svest.
Mikrospavanje se često javlja kao rezultat nedostatka sna. Međutim, osobe koje nisu lišene sna ili umorne takođe mogu iskusiti mikrospavanje tokom monotonih zadataka.