san o idealnom prijatelju

• Začetnik teme Začetnik teme usb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
neko ko me voli,poastuje,ko mi vjeruje,ko je uvjek tu kad mi treba,ko me nikad nece ogovarati,ko me nece ostaviti zbog 'tamo nekog' ,pa mi se vratit posle i moliti za moje prijateljstvo opet,ko ce postovati moje momke i ko me nece zapostavljati zbog djevojke/momka....

uhh,ne znam....

475.gif

idealan prijatelj. glupost. prijateljstvo ljubav i slichno se ne mogu gledati kao matematichka jednachina sa odredjenim brojem nepoznatih koja ima samo jedno yebeno reshenje.

imate josh pasulja ruchati da bi shvatili u chemu je idealnost vitalnost svrsishodnost i lepota prijateljstva i svih slichnih stvari koje ne podlezhu chistoj aritmetici i ispunjavanju nepoznatih u jednachini.

a dotle se yebite sa vashim sanjarenjem o tome kakvi biste zheleli da budu drugi zbog vas.

Lucky girl:
eh sve je manje takvih
a da nismo mi sve manje takvi il' su uvek krivi drugi?.....

Сви ми се мењамо. Мењамо своје особине, навике и нормално је да једно време будемо супер са неким, а већ кроз неколико година (нарочито у пубертету) смртни непријатељи.... битно је ширити позитивну енергију и бити позитивна личност и провести живот у радости и весељу ;)

dobro je, keep, da si im reko......... uvek je neko drugi kriv........
reci idealan i prijatelj su jako suprotstavljene, perfekcionizam (idealnost) je bolest ljudskog uma, a prijateljstvo je stvar ljubavi........
i svako moze da ti bude prijatelj i to je samo stvar dobre volje da li ce ti biti, kako stovoje, tako i s njegove........
a razlicitosti u povrsnim stvarima, medju koje i smatram zivotne stavove, ne moraju da budu prepreka prijateljstvu, jer to je sinonim za bezuslovnu ljubav, koja sve moze da oprosti i tolerise.......

Lepo recheno Masteru ;)
Ja mislim da nema prava definicija najboljeg prijatelja... već da to zavisi od osobe do osobe ;) Mada najvažnije je nekako da je to neko u koga imaš poverenja... da će tiu biti prijatelj i kada si u problemu... ko te neće izdati... i tako... neko ko će te razumeti... i ponekad trpeti.. ;)

Ovako...ja imam 3najbolje drugarice, sve mogu da im kazem, znam da nece kod nekih tamo da me ogovaraju, imam poverenja u njih.... Super se duzimo i sve je extra... ali imam osecaj da me nekad ogovaraju izmedju sebe, ne kazu mi u lice ono sto im smeta, a to me uzasno nervira!! Ja im kazem sve sto mislim i rekla sam da ocekujem da i one meni kazu, alin ne.... Taaj osecaj me strashno nervira, ne osecam se lepo zbog toga!!! :?: :-( :(

uhhhhhh to je uzas...meni je tako ranije bilo,mozda i sada,mada sto bi moj drug rekao ne mogu se sve stvari reci(misleci da bi mozda mogao povrediti nekog necim sto mu zameras,a da nije od neke vaznosti),ponekad treba i precutati....to mozda i nije tako lose,ali ja sam ipak za to da se kaze sve

Back