[San 1001 i jedne noci svakog Srbina] Alen Selimović (Samo Iskreno, molim)!

Alen Selimović, osuđen zbog afere "Bodrum", prešao iz DS u SPS i oženio se manekenkom

• NE, to sto Alen radi je Laz i Prevara, cista pljacka i korupcija!

• DA, nebitno, upala mu sekira u med na svim poljima!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
Alen Selimović:
Bivši poslanik Alen Selimović prešao je iz Demokratske stranke u Socijalističku partiju Srbije i biće novi savetnik u toj stranci za odnose sa Rusijom, saznaje “Blic”.

Alen Selimović aktivno je učestvovao u kampanji SPS na parlamentarnim izborima, a pomagao je i aktuelnom premijeru Ivici Dačiću u predsedničkoj kampanji.

Posle izbora bio je jedan od najvećih zagovornika da socijalisti naprave vladu sa Srpskom naprednom strankom, a ne sa Demokratskom strankom.

Selimović se oženio ruskom manekenkom Evgenijom Tolstikovom

Međutim, Selimović je u javnosti najpoznatiji po tome što je kao poslanik Demokratske stranke učestvovao u aferi “Bodrum”, kada je Kori Udovički izabrana za guvernera Narodne banke, a neophodni kvorum obezbeđen je ubacivanjem kartica poslanika koji nisu bili u sali Skupštine.

Na taj način diskreditovana je vlada premijera Zorana Živkovića. Celu aferu pokrenula je stranka G17 plus koja je optužila poslanicu DS-a Nedu Arnerić da je bila u turskom letovalištu za vreme glasanja.

Selimović je optužen i osuđen da je glasao umesto poslanika koji nije bio u skupštinskoj sali, za šta je i osuđen na 14 meseci zatvora uslovno i osam godina zabrane bavljenja javnim poslom. On je tada kao advokata angažovao Maju Gojković koja je u to vreme bila potpredsednica Srpske radikalne stranke.

Selimović se nedavno oženio ruskom manekenkom i top-modelom Evgenijom Tolstikovom, a njegova firma ima razgranate poslove u Rusiji.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...sao-iz-DS-u-SPS-i-ozenio-se-ruskom-manekenkom

I prigodna anketa... Samo Iskreno, MOLIM! :ok:

_nobody_

Derer, ja sam pitao konkre[ve]tno.... Pomoci cu ti potpitanjem.

Ovo je, zapravo, Evgenija Tolstikova!

viewimg.aspx

Izvolite, dragi diskutanti... Podijum je vas!

_nobody_ over & out!

Derer, ja sam pitao konkre[ve]tno.... Pomoci cu ti potpitanjem.

Ovo je, zapravo, Evgenija Tolstikova!

viewimg.aspx

Izvolite, dragi diskutanti... Podijum je vas!

_nobody_ over & out!

dobro ozenio rusku fuficu
je l to kao san treba da mashtamo i zavidimo?
onda turi na onaj chizmicin podforum pa se pipqajte i mashtajte o ruskim kurvama

Derer, druže, što si namćor? Ja sa ove ne bih silazio k'o dete sa trešnje.

Srpski san?
Za mene se dosta razlikuje od ovoga sto je srbin Alen uradio.
Prvo: Sto dalje od politike.
Drugo: Moj san je da imam zenu koja ce biti oslonac kuce, s kojom mozes prozboriti vise od proste recenice, koja ce brinuti o tebi o deci o kuci(i ti o njima naravno).
Trece: Zdravi i napredni klinci uz koje cu uzivati gledajuci ih kako napreduju, rastu, uce........

Ja sam svoj san ostvario u potpunosti.
Da li ce srbin Alen , to ne znam.....

Kao prvo.....ova manekenka je ravna nuli!!! Tu nema ni zene ni piccke! Prava zena mora da ima obline, da bude rasna i masna :) Drugo, sto kaze Kosta, da imate slicne teme za razgovor i isti sistem vrednosti u zivotu kao i shvatanja. Drago mi je kad neko ostvari tu vrstu sna u zivotu. Znam da ovo nema veze s politikom, ali kad vec pricamo, onda bih ja voleo neku koja je nacionalista i militarista kao ja, sa istim dozivljajem srpstva, sistemom vrednosti (porodica,otadzbina,vera) slicnim intersovanjima, slicnim smislom za humor, istim nivoom svesti i sirinom opsteg obrazovanja. Samo imam jedan veliki problem kod sebe, mnogo volim prostitutke, takvu ne mogu naci medju njima, jedino neku koja je resila da okaci stikle o klin :mrgreen:

...Drugo, sto kaze Kosta, da imate slicne teme za razgovor i isti sistem vrednosti u zivotu kao i shvatanja. Drago mi je kad neko ostvari tu vrstu sna u zivotu. Znam da ovo nema veze s politikom, ali kad vec pricamo, onda bih ja voleo neku koja je nacionalista i militarista kao ja, sa istim dozivljajem srpstva, sistemom vrednosti (porodica,otadzbina,vera) slicnim intersovanjima, slicnim smislom za humor, istim nivoom svesti i sirinom opsteg obrazovanja. Samo imam jedan veliki problem kod sebe, mnogo volim prostitutke, takvu ne mogu naci medju njima, jedino neku koja je resila da okaci stikle o klin :mrgreen:

Pa sad... Imam savet za tebe. nadjes si prostitutcicu sirotanku, neku kakva ti odgovara, ali dobru po dusi, pa je pocnes prevaspitavati. Prvo tako sto je extremisticki ubijes od kujca, pa kada shvati da zeli to, onda krenes da je obrazujes, da bude kujva u krevetu, kujva u kuhinji, ali samo za tebe, a dama na ulici za sve vas (i bivsu klijentelu). :mrgreen:

Onda joj usadis svoje vrednosti, a ako zaskripi, skoknete do spavace sobici ili kuhinjice da utvrdite gradivo... Pa nastavak odakle je zapelo! Ona ce da okaci stikle o klin, samo NE za tebe, sve ce da se odvije kako treba... :whistling:

_nobody_

Back