SAMSUNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li postoji nacin da se preko USB-a prebacee .jad ili .jar aplikacije? U pitanju je Samsung J700. Po forumima sam citao da postoji neki program, ali on je za Windows, a ja imam Linux. Hvala unapred.

Ovo je vec postalo inervantno...ja se trudim svima da odgovorim na pitanja, ne ocekujem da mi svi odgovorite, ali da li ovde ima nekog strucnjaka, nekog ko se razume u mobilne telefone, a postavljen je za moderatora? Ovde pojedinci pitaju svakakve ''gluposti'', traze da vide slike modela, kao da ne postoji internet...Ja sam mislio da ovaj podforum sluzi za medjusobnu razmenu utisaka i znanja o mobilnim telefonima, medjutim ovo je mesto za razmenu spama...no way, really!

Ja sam u ovoj temi postavio pitanje u vezi SAMSUNG telefona (treci post iznad), medjutim izgleda da ovde mogu da postavim samo pitanje ''Ne mogu da idem na internet. Sta da radim?'', da bi mi neko odgovorio...

@ng junior
nemogu ja svima odgovarati i resavati sve probleme, a sto se konkretno tvog problema tice mogu te samo uputiti na profi forum mob. tel. pa tamo procackaj, jer ja nikada nisam koristio ni samsung ni linux, ali sam jednom pokusavao da povezem nokiu i nisam uspeo. Probaj ovde: www.gsmcity.de

@gusha, nemoj sebe da pronadjes u mom postu, nisam imenovao nikog, ali na ovom podforumu izgleda samo mozes da ocekujes odgovor na pitanja: ''Crkla mi je baterija, sta sad da radim?''..

Narode imam problem sa tel Z-400 kupljen pre 2ipo godine . Sta se desava?
Promenila sam karticu posle 2 ipo godine i sad mi tel trazi sifru SIM kartice !!! Znaci ne pin kod ili puk kod vec SIFRU SIM KARTICE
u telekomu mi ne mogu pomoci a ni u Romingu

Zna li neko nesto vise o ovome

pozdrav za sve :dash:

Narode imam problem sa tel Z-400 kupljen pre 2ipo godine . Sta se desava?
Promenila sam karticu posle 2 ipo godine i sad mi tel trazi sifru SIM kartice !!! Znaci ne pin kod ili puk kod vec SIFRU SIM KARTICE
u telekomu mi ne mogu pomoci a ni u Romingu

Zna li neko nesto vise o ovome

pozdrav za sve :dash:

jel tel kupljen kod nekog providera?
moze da se desi da se sam od sebe zakljuca, tj desi mu se greska u softveru pa ponovo trazi sifru za mrezu, ili "phone freeze" ispise na ekranu...u tom slucaju idi u neki od servisa da ti ubace novi softver ili ga otkljucaju.

Caos svima.Ja sam nova na ovom forumu.Zelim sve da vas pozdravim i da vas zamolim da mi pomognete.Kupila sam Samsung Z400 i dobila USB kabal,ali nisam instalacioni cd za usb.Rekli su mi da ga skinem sa neta ali ja ne znam ni kako da skinem ni odakle? Pliz pomozite mi .kisic za sve

Imam samsung d600e i mreza mi je 062, hteo bih da ubacim tj. da instaliram msn messinger neki od jeftinih (cuo sam da je jeftin mig33), kako mogu da dodjem do njega i kako da instaliram...svaka pomoc dobrodoshla...hvala unapred svima na pomoci..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back