SAMSUNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja imam S2 i nemam tih problema.
Zavisi koji softver imas u sebi.Ja sam stavio custom rom i nemam nikakvih problema.
Pored njega imam i LG G2,i mislim da nijedan Samsung flagship nema sta da trazi pored njega.
Samsung je inace poznat da trpa gomilu bespotrebnog softvera u svoje telefone,zatim lose optimizuje sistem i zato secka.

To zavisi samo od tebe i od tvoj potreba.Note 2 ima nesto sto S4 nema, a S4 ima nesto sto Note 2 nema.Ako ti treba veliki ekran,olovkica i brz telefon uzmi Note, dok ako ti treba dobra kamera i manji ali podjednako brz telefon uzmi S4.

Ja sam se dvoumio isto tako i na kraju sam uzeo note 2 i mogu ti reci da se nisam ni malo pokajao.Konkretno mi je bio potreban brz i veliki telefon, a olovkica je dosla kao slag na tortu.Od sad samo pisem poruke mnogo je lakse nego kuckanje.

-Zavisi od tvojih potreba. Ako ti teba za igrice,gledanje filmova i tako to,bolji je ipak SIV. A ako ti treba za kuckanje poruka,hvatanje belezaka u ,,letu`` i da mozes da pises olovcicom slova ljudskom rukom,a da ih zatim telefon prepisuje mehanicki, ipak je bolji note. Galaksi s4 je ipak mnogo brzi, ima dovoljno zanimljivog softvera za sve i svasta,i jos uvek nije prevazidjen. Ipak ti preporucujem galaxy S4.

Тражим флип кавер за Галакси Гранд дуос. Ни на једном вебшопу нисам пронашао па молим за било какав упут.

Или је можда укључен као део сваког паковања ? Предпоставио сам да није пошто није јасно назначено на сајту.

Футролу да прекријем екран, да. Ни на једном домаћем озбиљнијем сајту нисам нашао па сам се послужио енглеским.

На крају сам тако и урадио, а добио сам баш шта сам и очекивао од сваке оближње продавнице мобилних телефона, будалаштину са погрешним димензијама али хајд сад.

dali je moguce instalitati viber na samsung s8000? Hvala!
Mislim da ne može, jer ima fabrički OS.

Ja imam samsung galaxy mini 2 s6500d. Javlja mi se problem sa punjenjem. Telefon na neki način ne detektuje punjač. Zapravo, kada ga uključim da se puni, ne pokazuje da se puni, ali se fizički puni. Ili obrnuto, detektuje punjač i kada se isključi i dalje piše ''punjenje'', pa kad pokušam da ga restartujem neće da se uključi dok ne držim power, volume down i centralno dugme (ili šta li je već) i onda prijavi problem: a custom os can cause critical problems in phone and installed applications. Uspeva samo da se uključi kada priklučim usb.
Ne kapiram da li je softverski bag (jer vraćanje na fabrička nije pomoglo) ili hardverski (telefon se bez obzira na sve puni). Da li neko ima ideju? :roll:

Hoću da kupim Samsung galaxy trend plus, zapao mi za oko :) Ima li neko njega, pa da mi prenese utiske? :D
-Pa, kako da ti objasnim, ne znam za sta ti treba :roll: . Ako ti treba za igrice, onda je sasvim solidan, jer ima Android 4.2 (skoro pa najnoviji, ali u sustini i jeste. Ne znam da li ces razumeti perthodnu recenicu, ali da ti pojasnim ;) , izasao je Android 4.4.2, pa ja tako racunam). Ekran od 4`` je sasvim solidan, rezolucija je ok, sve perfektno radi. Jedan moj burazer ga ima, i ima igrice na njemu, tako da ti sa sigurnosti mogu reci da je odlican za igrice. I filmove i muziku, to se podrazumeva. Naravno, svako telefon ima svoje trikove. Nemam primedbe na njega, toplo ti ga preporucujem :)

Hvala ti, ali su mi ipak u dosta prodavnica preporučili Galaxy Ace 3 LTE, tako da sam njega uzeo. Ako neko hoće da ga kupi, odmah, bez razmišljanja, telefon je ekstra. Imam ga već neki dan, i ne ispustam ga iz ruku. Uopšte ne laguje ništa, sve radi kako treba, osim jedne stvari. Samsung je izgleda hteo baš da uštedi na njemu pa nije stavio slušalice. Ja sam uzeo neke što sam imao kući, i imam problem sa zvukom. Kada pustim na primer David guetta play hard, čujem samo bas, tj nizak ton i drugi glas u pesmi, tj kad kaže neko u pozadini yeah. Da li to može da se podesi nekako na standardnom samsungovom playeru? Inače slušalice lepo rade na FM radiu, zvuk je ok, sve se čuje. Molim za pomoć ako neko zna :)

Izasao novi S5. Po brojnim komentarima veliko razocarenje, jos vece nego S4.
Meni se licno svidja taj povratak na S2 kockasti stil Samsunga, mada iskreno
vise od 500 eura taj mobilni ne bi smeo da bude u prodaji, nisto revolucionarno.

Pošto sad prvi put imam neki bolji telefon, ne može da se ne primeti da baterije mnogo kraće traju nego kod starijih modela. Tako ja ne ispustam telefon sve vreme u školi, i kad dođem kući ostane mi oko 50-60% baterije. Je li na neki način štetno ako ga stavim na punjač ili USB da se puni iako je prilično puna?

Pošto sad prvi put imam neki bolji telefon, ne može da se ne primeti da baterije mnogo kraće traju nego kod starijih modela. Tako ja ne ispustam telefon sve vreme u školi, i kad dođem kući ostane mi oko 50-60% baterije. Je li na neki način štetno ako ga stavim na punjač ili USB da se puni iako je prilično puna?

Nesvesno radis ispravnu stvar. Dobro je da se puni pre no sto se skroz isprazni , tako joj produzujes vek, izbegavaj potpuno praznjenje svih litijumskih Li-ion, Li-Polymer ...baterija (nalaze se u svim novijim telefonima) . Takodje nije dobro ni preterano bespotrebno punjenje ako je baterija napunjena, mada vecina telefona prekida dotok punjenja kada indikator pokaze da je punjenje zavrseno.

Ovo ne vazi za ostale tipove baterija. Kao sto su NiCd , i NiMH baterije, kod kojih je slucaj suprotan.

Pa nemoj da ti postane praksa,vremenom tako baterija oslabi sto se i meni desilo.
Zato sam uzeo LG G2,i punim ga na svaka 3 dana.

Preporucujem ti da izbegavas takvu praksu.

Poslednja izmena:
Nema to nikakve veze na kolko procenata stavljas na punjenje,ja sam moju Nokiu zadnjih godinu ipo dana punio 2 puta dnevno,jednom popodne kad dodjem sa posla i jednom kad legnem da spavam,baterija i dan danas ima isti kapacitet kao i onda kad sam je kupio.

Zakljucacu temu jer su otvorene nove lepljive teme koje obuhvataju sve modele mobilnih telefona na kojima mozete diskutovati i dalje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back