Biljana C
Obećava
- Poruka
- 73
Ja bih postavila pianje koji je bolji telefon po vama,
Samsung Galaxy s4 ili Samsung Galaxy Note II?![]()
Pogledajte prilog 295103
-Draga moja, to je urnebesno pitanje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 295103
Sta znaci kad se na STAR 3 pojavi ovo i nista ne reaguje dok se ne izvadi baterija >>>
Pogledajte prilog 292871
Niko nista ne zna ?
Evo druze ako će ti ovo pomoći (a pomoći ce ti ako dobro znaš engleski) da popraviš Star 3, mada ja lično mislim da je to neki virus. Probaj da skineš neki antivirus za mobilne telefone kao što su Kasperski i ostali. Ima ih na marketu.
Ţreba mi skajp za samsung gt-s3800w
Imam problem sa GT-S6500D (galaxy mini 2) Problem je nastao posle ažuriranja androida na 2.3.6 od tada mu ne radi GPS, kada uđem na navigacije ono mi izbaci "čekanje na lokaciju" i samo se tako vrti i ništa. Nov sam u svetu androida, tako da mi se ne radi neko rutovanje ili šta već. Dakle, ne prepoznaje lokaciju ni na kameri, ni na onoj njegovoj aplikaciji. P.S Može i neki savet za navigaciju. Koju aplikaciju da skinem, da li postoji neka besplatna ili samo iGo dolazi u obzir? Hvala unapred.![]()
Hvala puno na pomociU sustini,kopiras tekst iz doc ili pdf u notepad,sacuvas kao txt i onda transformirses u ovom programu u jar
pozdrav svima hteo bih da se ponovim sa nekim telefonom a ovaj mi je zapao za oko
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3641/Samsung/S7710-Xcover-2
vredi li ovih para i da li ga je neko imao
treba mi telefon sa navigacijom pristojnom kamerom a mislim da ovaj ima i kompas a to bi mi bas cucnulo u ovom trenutku komentari posebno ako ga neko vec poseduje
-Ako ti ne treba za igrice,onda je duos savrseno rasenje. Jer, kolko ja mislim, nema vise tako puno igrica a ni aplikacija na Androidu 4.0. Fame ti je osetno manji, tacije za pola inca, ali ima android 4.1. Isto tako fame ima mrvicu manje memorije, pa nemoj praviti razliku. I ja mislim da je s duos bolji. Procesori su im iste brzine.hej! da li neko moze da mi kaze koji je telefon bolji? Samsung Galaxy S Duos S7562 ili Fame S6810? nisam neki zahtevan korisnik, ne treba mi za igrice, a prednost duos-a zbog mogucnosti za 2 sim kartice me toliko ne interesuje... hvala
el ima nesto bolje od samsung nekako stalno nesto zeza i cecka
Druze,sad si me malo uvredio,ali ok.Ne znam da li mislis na kompletne samsungove uredjaje ili pojedinacne modele,ali da racunamo da mislis na neke odredjene. Evo ti resenje: svi su ti telefoni u principu slicni. Zato, sigurno ima neki fon od istog ili drugog proizvodjaca,ako mi ne verujes,uveri se sam. Svi telefoni su u stvari samo nijanse drugih,ako me razumes. Zato proveri na netu recimo LG optimus l7II i npr. Samsung galaxy s duos. Isti su, samo duos ima mesta za dve kartice.
![]()