SAMSUNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako se fajlovi sa kompa prebacuju na Samsung E250 , preko bluetooth-a?
I neshto nevezano za samsung , ali koji se program koristi sa convertovanje formata video klipova u formatu koji mobilni mozhe da otvori?

A preko bluetooth-a to kasnije prebacim? Jer ne vidim na mobu prikljuchak za usb.

prikljucak za usb na mobu ti je isti kao i za slusalice/punjac i mislim da se nalazi pri dnu desnog boka,otprilike nasuprot micro sd slota.pokreni samsung pc studio na compu,prikljuci usb i ako pc studio ne prepozna mob. idi na File/Connection klikni na USB i cekaj dok ne pronadje mob.Kad to jednom uradis sledeci put vise neces trebati jer ce se mob.automatski konektovati tj.pc studio ce ga sam prepoznati.
Znaci: potrebni su ti usb kabal i samsung pc studio i na bluetooth mozes zaboraviti:)

Moze li mi neko reci kako da prebacim igre(normalno specialne igre za ovaj tel),od Pc na Samsung D600...mislimm imam i bluetoth i kabalcic za njegaa ali nikako da ih prebacim...oki poz

Imam jedan problem...
Imam SGH X800 i kad hocu da udjem na internet,ili u Bookmarks ili Saved Pages ili bilo sta drugo u vezi sa internetom,on se restartuje!!!
U chemu je problem????

Moze li mi neko reci kako da prebacim igre(normalno specialne igre za ovaj tel),od Pc na Samsung D600...mislimm imam i bluetoth i kabalcic za njegaa ali nikako da ih prebacim...oki poz

Posaljes instalacioni fajl igre na telefon koji ce ti stici kao poruka.
Otvoris poruku, i instalacija ce se automatski pokrenuti.

Posaljes instalacioni fajl igre na telefon koji ce ti stici kao poruka.
Otvoris poruku, i instalacija ce se automatski pokrenuti.

Sad tek nista ne kontam:eek: preko cega cu ga poslati da mi stigne kao poruka,pretpostavljam da je procedura slicna kao kod nokie ono u Nokia Apps.Instaleru oznacim aplikaciju u lijevom boxu pa klik na strelicu i na mobu se pojavi upit da li da instalira app. Ako je tako nije mi jasno koju opciju da koristim na Samsung PC Studiu da bi to uspio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back