nestl
Zainteresovan član
- Poruka
- 247
jel moze neko da mi posalje link da skinem driver za usb d900i
neskidas ti nista nego s mobilnim idi u settings,phone setting,usb setting,mass storage8)8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel moze neko da mi posalje link da skinem driver za usb d900i
neshto nevezano za samsung , ali koji se program koristi sa convertovanje formata video klipova u formatu koji mobilni mozhe da otvori?
A preko bluetooth-a to kasnije prebacim? Jer ne vidim na mobu prikljuchak za usb.
Postoji li neki noviji Samsung telefon a da je na preklop a ne slajd...?
Moze li mi neko reci kako da prebacim igre(normalno specialne igre za ovaj tel),od Pc na Samsung D600...mislimm imam i bluetoth i kabalcic za njegaa ali nikako da ih prebacim...oki poz
isto kao slike i melodije
Koliko ja znam samsung to ne moze,moze jedino skinuti aplikaciju DIREKTNO sa neta i to je sve,jedino bi njihovi mob.sa WM ili Symbianom to trebali da mogu.Ja sam imo i samsung D600 i D900 i ni na jednom nisam mogo instalirati igrice preko compa.
Moze li mi neko reci kako da prebacim igre(normalno specialne igre za ovaj tel),od Pc na Samsung D600...mislimm imam i bluetoth i kabalcic za njegaa ali nikako da ih prebacim...oki poz
Posaljes instalacioni fajl igre na telefon koji ce ti stici kao poruka.
Otvoris poruku, i instalacija ce se automatski pokrenuti.