SAMSUNG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa uzmi od istog druga od kog si i kabl...treba ti drajver za KABL od proizvodjaca istog, koji vrsi emulaciju sa USB na COM port;)

...ili bar kako ga prepoznaje Win, kao koji uredjaj, model\marka...

A kakva je to 3G kartica???????

3G je mrezni protok kao GPRS samo brze...nema veze sa SIM karticom.
Svaka kartica u mobilnom koja je prijavljena i odobrena primena 3G protoka ce raditi download tom brzinom...

Oggy,kako su meni objasnili to je kartica koja radi na 128(neznam cega) a obicna kartica radi na 64.Kada ubacim obicnu karticu telefon je ne prepoznaje.

Oggy,kako su meni objasnili to je kartica koja radi na 128(neznam cega) a obicna kartica radi na 64.Kada ubacim obicnu karticu telefon je ne prepoznaje.
To je Kb, tj. ta od 128 ima duplo vise memorije za kontakte i SMSove ;)
Reko bi da su svi noviji SIMovi od 128...mislim da nema vise tih starih na koje staje samo 10-20 SMSova.
Nesto mi to sumnjivo da 3G ima veze sa tim...pre ce biti da su novije automatski prijavljene za 3G a za stare moras da zoves call centar ili saljes SMS. Proveri sa operaterom pa javi.

Ili malo pojasni koja kartica\mreza,sta ne radi, da li je kupljen tel. kod operatera...samo ne radi moze biti mnogo stvari;)

Telefon je iz Italije i mogao je da se dekodira samo preko 3G kartice.Nas operater MTS ima takvih kartica i ja je koristim ali samo preko postpejda,a ja bih dao sinu da koristi a znate kakva su deca.Doci ce mi racun boli glava.Mada su mi rekli da bih trebao da se pojavi program za dekodiranje sa ^obicnom^ karticom.

Mozete li da mi kazete koji modeli samsunga imaju opciju u porukama da se blokiraju poruke od posaljioca cije poruke ne zelimo primiti? navodno sam cula da se ta opcija nalazi u Poruke - Podesavanja - Lista za blokiranje.... i to kod modela D500, D600, E530... Ukoliko mozete da potvrdi vi koji imate samsung telefone sa tom opcijom i da mi kazete koji model je u pitanju bila bih vam veoma zahvalna! Hvala jos jednom

da, ali ovi vec imaju integrisanu tu funkciju tako da nije potrebno nista naknadno instalirati. Raspitala sam se danas, i pronasla da su ti modeli Samsung E250 i E900, verovatno i neki drugi iz serije E. Hvala u svakom slucaju na informaciji

pa to je bas dobro; ali ja na E900 ne uspevam da pronadjem tu funkciju za blokiranje poziva; mozes li da mi objasnis gde se tacno nalazi? hvala

Nije, moras ih DL direktno na telefon, s tim da ti se naplacuje protok...

@Loo
To je SE symbian tel...sigurno nije isto kao na samsungu;)
Probaj u call settings...

Mozete li da mi kazete koji modeli samsunga imaju opciju u porukama da se blokiraju poruke od posaljioca cije poruke ne zelimo primiti? navodno sam cula da se ta opcija nalazi u Poruke - Podesavanja - Lista za blokiranje.... i to kod modela D500, D600, E530... Ukoliko mozete da potvrdi vi koji imate samsung telefone sa tom opcijom i da mi kazete koji model je u pitanju bila bih vam veoma zahvalna! Hvala jos jednom

Imo sa ja D900 i on ima tu opciju al ne sjecam se tacno gdje,mislim da je otprilike u Imenik - Podesavanja ili tako nekako,uglavnom,tamo gdje se gleda broj kontakata u tel. i SIM kartici,kopiraju brojevi...al kazem da nisam siguran,a za poruke je tacno da je u tom meniju i kad udjes u njega dobijes istu listu kao da saljes poruku na vise brojeva i onda u ta polja unosis brojeve sa kojih zelis blokirati poruke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back