morphea:
i kako zhivish, a? ja ne znam, sad kads nishta nema smisla i nishta nema svrhu i sve se onako deshava totalno u haousu i bez reda, i sad kad nemocjna da shvatim zashto uopshte moram da se krecjem po inerciji...shta radish? ja uzhivam, nema smisla i ne treba ga ni trazhiti, sve jeste gomila djubriva ali cvecje posle divno mirishe..volim da ga sadim, je8iga, i uzhivam, svaki trenutak onako bez smisla , onako...hahah treba da se nauchimo da zhivimo u kanalizaciji, i postacjemo nindza kornjache
Ovo je sad priča o polupunoj(polupraznoj) čaši...
Ja sam sklona da ispišem sve što je Frozen, ali da istovremeno vidim polupunu čašu... Nekad. Neverovatno koliko raspoloženja utiču na nas, i on će, verovatno, za godinu dana da se iznenadi svojim mislima :shock:
To jest, ako ostane ovde toliko dugo.
Nezaobilazna činjenica je da sve prolazi, i da će proći... Da će otići sve što nam je drago, da će nestati ljudi sa kojima smo proveli ceo svoj život, nije nerealno poželeti da to ne doživimo.
Ako se probudimo i ustanemo na levu nogu, čaša će biti do pola prazna, ako ustanemo na desnu, biće do pola puna.
Robovi smo hemije u našim telima, prosto je neverovatno u kojoj meri, zato se i prepisuju svi oni lekovi suicidnim osobama, i pomažu! Jedini je problem ona priča o zavisnosti (koju sam, takođe, ovde postavila, jednom), tako da ni lekovi ne traju večno, navikne se čovek...
Uh, gde sam odlutala...
Nego, istina je, sve to što nam daju, naše telo samo proizvodi. Ovde nije teško umešati medicinu, kada jeste sve u našim glavama.
Sindi, sigurna sam da se i tebi povremeno desi da razmišljaš kao Frozen, bez obzira što su takve situacije ređe nego njemu...
Crne ili bele misli, sve je to nebitno, sutra kada se probudim biće sve drugačije, i to uspeva, obično. I istina je.
Za nekoliko dana neće biti ni pomena uzroku uznemirenja, ili samo depresije...
Ja se "suicidnim" ljudima divim, jer nemam hrabrosti da tako nešto uradim. Istovremeno ih kritikujem, jer i sami znaju da ne žele to da urade, ali dozvoljavaju očaju da ih savlada, slabi su.
Ima svako pravo da radi sa svojim životom šta želi. Glupost je druga priča.
Poznajem i poznavala sam dosta takvih ljudi. Niko zaista nije želeo da se ubije. :|