morphea
Iskusan
- Poruka
- 5.024
da, slazhem se
tu smo na istom
tu smo na istomDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tu smo na istomAli da bi se bavila , uopste, ovim pitanjem moras da dopres do psihe samoubica i UVEK dodjes do tacke gde je samobistvo opravdano (iz njihovog aspekta) kao jedini izlaz.
To naravno nije tacno al' daj objasni depresivnom, lucidnom stanju...
Stvari nisu samo crno-bele... 8-)
frozen1982.:Pre par dana slusah Jeroticevo izlaganje na doticnu temu...
Nagon za smrcu,genetski predodredjeno,uticaj okoline,posebno zajednicko psiholosko stanje suicida koje prethodi samom cinu....neke od interprtacija za koje sam ja cuo.
Koja su vasa misljenja o ovom fenomenu?
?:livija ko su tvoji mama i tata...neki baletani

Lullaby:Chin kao chin je rezervisan za izuzetno slabe lichnosti, kao izgovor za bekstvo od 'surovog' sveta....................kukavichki, barem po meni....................
mucno..... zasto.... zasto trpeti? ok, do neke granice.... ali pred kraj.....krejmer:Zanima me da li neko ima neku dobru ideju kako bi covek mogao da iskoristi ostatak zivota na sto bolji nacin uzimajuci u obzir da cu sasvim sigurno za par godina otici na onaj svet.
interesuju me predlozi koji su realni i ostvarivi a ne neki beskorisni.
I da li neko zna koji je najsigurniji nacin da se dodje do pistolja,.Zasad sam mislio da je vesanje najbolji nacin ali sam skoro procitao negde da je potrebno da se visi desetak minuta dok se covek ne ugusi, a meni je u interesu da to bude sto brze i efikasnije.
mefista:pokusala sam suicid... nekim cudom preizivela... imam bolesno srce ... mislim da vam je rasprava ponizavajuca ....
ludo dete:zar si se stvarno oprostio od sunca, oblaka, neba, prvih prolecnih listica na biljkama, pupoljaka, ptica, ljudi... samoubistvo je sebicno. trenutno resenje za samoubicu, zivot prepun bola za ostale... razmisli malo sta bi time ucinio ljudima oko sebe...
mefista:Pretpostavljam sa nema boljeg sagovornika za temu o suicidu, od onih koji su to pokusali. Ne bih da zamaram forum celokupnom mojom pricom, sada bih rekla sam to da ne prija kada osudjujete, kritikujete, etiketisete...
krejmer:sunce,oblaci,nebo i prolecni listici i ... pa kad bi me sve to cinilo srecnim ne bi mi palo na pamet da se vesam (mozda cak o neko drvo sa prolecnim listicima), ali naravno na sve to sam ravnodusan.
a sto se tice ljudi oko mene zbog njih odlazem godinama, npr. trenutno u porodicnom okruzenju imam dve trudnice i nikako ne bih voleo da im remetim normalan zivot, ne toliko sto mislim da ce se toliko potresti koliko mislim da ljudi previse pricaju i cini mi se da bi negativan dogadjaj bio glavna tema koji bi ih inspirisao da se sete svih nesretnih dogadjaja koji su se dogodili npr. u poslednjih dvadeset godina i o tome nasiroko razglabali danima a mozda i mesecima.
i tako dok cekam neku lepu priliku prilicno je dosadno i bezveze....