livija
Veoma poznat
- Poruka
- 12.265
agonija nije opravdanje vec
razlog
hrabrost je individualna... tj. moje vidjenje hrabrosti jeste - da nisi hrabar ako se ne bojis. ja sam mnoge stvari u stanju da uradim koje ti nisi, ne zato sto sam hrabrija vec zato sto se ne bojim, i obrnuto. da li za samoubistvo treba hrabrosti, zavisi od individue. moze i ne mora imati probleme u zivotu - dovoljna je bolest (mislim na depresiju). razloge za zivot i smrt svako moze da nadje (svi imaju uspone i padove).
nije poenta opravdati samoubistvo, vec razumeti. a ja sam stekla utisak da ti ne slusas.... ne mozes posmatrati stvari samo iz svog ugla, nismo svi isti....
btw, odakle tebi pravo da osudjujes bilo koga???
citava tvoja prica zasnovana je na blejanju SA STRANE! nemas predstavu sta je DEPRESIJA!
razloghrabrost je individualna... tj. moje vidjenje hrabrosti jeste - da nisi hrabar ako se ne bojis. ja sam mnoge stvari u stanju da uradim koje ti nisi, ne zato sto sam hrabrija vec zato sto se ne bojim, i obrnuto. da li za samoubistvo treba hrabrosti, zavisi od individue. moze i ne mora imati probleme u zivotu - dovoljna je bolest (mislim na depresiju). razloge za zivot i smrt svako moze da nadje (svi imaju uspone i padove).
nije poenta opravdati samoubistvo, vec razumeti. a ja sam stekla utisak da ti ne slusas.... ne mozes posmatrati stvari samo iz svog ugla, nismo svi isti....
btw, odakle tebi pravo da osudjujes bilo koga???
citava tvoja prica zasnovana je na blejanju SA STRANE! nemas predstavu sta je DEPRESIJA!
Al si ih zeznuo, sad ti vise niko ne moze nista! Zar ti se ne chini bolje da se ko covek obracunas sa tim ljudima koji te _ _ _ _ nego da bezis od njih! Bezanjem pokazujes da su te povredili, da si kukavica i da su jaci od tebe! Zato se okreni mucni glavom i pokazi im da si iznad njih! Zar nije tako bolje???