Samoubistvo?!

• Začetnik teme Začetnik teme lara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
..za ovakve stvari sluze privatne poruke....
ja ne znam jano o cemu ti pricas toliko,kad za ove 2 godine kolko si clan nisi ispucala ni 2000 poruka:confused:
,a sto se tice teme,ja ovde ne vidim nikoga ko je u ne znam kako velikom problemu,msm pokretac je clan koji je izgleda napusto forum pre nego sto ste vas dvoje postali clanovi:D
+ ako je neko toliko mentalno/psihicki/duhovno slab da razmatra da nema vise razloga da zivi,mi mu ovde obicni smrtnici,a ne uceni psihijatri ne mozemo pomoci
:neutral::neutral:
p.s kao sto na svakom thredu gde se otvoreno trazi pomoc ili savet,imas ljude koji ce ti iskreno reci sta misle na odredjenu temu i sta dalje treba da radis tako ce uvek biti i onih koji ce se uvek u nezavisnosti od situacije ismevati i izivljavati

Poslednja izmena:
..za ovakve stvari sluze privatne poruke....
ja ne znam jano o cemu ti pricas toliko,kad za ove 2 godine kolko si clan nisi ispucala ni 2000 poruka:confused:
,a sto se tice teme,ja ovde ne vidim nikoga ko je u ne znam kako velikom problemu,msm pokretac je clan koji je izgleda napusto forum pre nego sto ste vas dvoje postali clanovi:D
+ ako je neko toliko mentalno/psihicki/duhovno slab da razmatra da nema vise razloga da zivi,mi mu ovde obicni smrtnici,a ne uceni psihijatri ne mozemo pomoci
:neutral::neutral:
p.s kao sto na svakom thredu gde se otvoreno trazi pomoc ili savet,imas ljude koji ce ti iskreno reci sta misle na odredjenu temu i sta dalje treba da radis tako ce uvek biti i onih koji ce se uvek u nezavisnosti od situacije ismevati i izivljavati

pa nisam ja toliko luda za kucanjem, niti za nekim aktivnim clasntvom ovde.. uglavnom citam.. a desavalo se da ne svratim mesecima na forum..
secam se vremena svih tih starih forumasa.. samo konstatujem koliko se ovaj pdf promenio..
ranije je bilo milion tema tipa treba mi pomoc.. danas je milion tema tipa kako lepa kuca.. ne govorim o kvalitetu ni prvih ni drugih, samo konstatujem ;)
+ ne kazem da mi mozemo da pomognemo, mada mi se ne dopada to sto su takve osobe odmah napadnute.. nismo uceni psihijatri, a opet, neko nema s kim da popric u rl, pa mu i forum dobro dodje :)

jedino kada je meni trebala pomoc i dve osobe su bile samo ovde koje su mi pomogle a to su craizy girl i selena aka Mrs.Sick! Te dve osobe gotivim,pogotovu craizy girl ali ona vise ne dolazi,navrati ponekad i ispricamo se a Selenu sam zapostavio totalno! Sorry! :mrgreen:

Hahah, well, makar si se setio. :D

Nego, @post iznad,
um, bolesno.
Da meni neko ko mi znači sve, daleko bilo, umre u naručju, gee...

Sto bi rek'o John Constantine: Few people really think about dying... paranoids worry about it without really understanding it. Victims of fatal accidents and murder don't have time to think. You only really think about it if you take the time to. And you only take the time if you know it's going to happen.

Back