Samoubistvo

Aj mi samo objasni na koji nachin je za to potrebno hrabrosti? Evo mogu ja sad da uzmem bilo koji nozh iz moje kutje i da se zakoljem, to je samo jedan trenutak dok se ubodem i posle je sve gotovo. Naravno, problem je u tome shto ja suvishe volim zhivot pa netju to da uradim, a ne zato shto sam kukavica. Oni koji oduzimaju sebi zhivot su kukavice, jer ne mogu da se izbore sa problemima koje zhivot donose. Prvi vetji problem, i op, ja tju da se ubijem. Pa ne ide to tako. Budi chovek i suochi se sa problemom, a nemoj kao zadnja pi*ka da bezhish od njega. Kad bi svi na svetu koji imaju problema uzeli da izvrshe samoubistvo, ostalo bi 1% populacije.
P.S. Samoubistvo je takodje i greh, ako ovde ima nekih vernika poput mene (mada ih nisam neshto primetio).

Ne bi smeo ti da izvrsis 100%,jer te vera sprecava,ne bi smeo da to uradis jer se bojis tvorca tj. pakla!! Znaci ipak treba hrabrosti!! U svakom slucaju ne mogu da se raspravljam i imam pametnija posla!!

pre par nedelja...naletela sam na to trazeci nesto skroz levo,na sajtu blica...bolje da nisam.

2002,neki mladic i devojka,ubili se u razmaku od 3 dana... gimn.sveti sava....III godina:neutral:

prvo se on ubio pistoljem..a devojka se bacila sa prozora svoje sobe,8 sprat.

zbog uticaja sekte na njih...17 godina su imali.:neutral:

.koliko ocajan moras biti da bi se bacio sa tolike visine?!:(

pre par nedelja...naletela sam na to trazeci nesto skroz levo,na sajtu blica...bolje da nisam.

2002,neki mladic i devojka,ubili se u razmaku od 3 dana... gimn.sveti sava....III godina:neutral:

Sekta ispere mozak i ćao !

Kada pogledaš sa druge strane, oni se upuštaju u nešto sasvim nepoznato.
Tako da, ja tu ipak vidim i hrabrost.

hrabrost ili poraz? Ljudi koji gube u igri života su spremni na samoubistvo i konačan udarac zadaju sebi tim činom.
Možda postoji posle smrti nešto, možda i ne. To ne zna niko živ.
otkriće tu tajnu pre ili kasnije... Jedino je smrt sigurna :D

da je sa prvog sprata bilo bi podjednako ocajno! ;)

kad gledam sebe, ako bih se odlucio na skok (ili bilo kakav vid samoubistva), sigurno ne bih ostavljao sebi mogucnost da prezivim jerbo mi je dovoljna sramota sto cu otici u smrt na takav nacin, jos treba da prezivim da prozivljavam tu sramotu iznova...

Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....

Ne,ne,ne,ne i NE!
Samoubistvo je po meni cin kukavicluka..ako ne mozes da se suocis sa problemima koje imas(da te roditelji teraju da ucis WTF BRE!!!??) onda si pi c k a!! i nisi uopste zasluzio taj zivot koji zelis da oduzmes..:cool:

Nije uvek tako.
Sta ce da radi onaj ko nema nikoga, ni porodicu, ni prijatelje, kome nista ne ide od rooke...
Ne kazem da je to jedino resenje, ali, nije nista pogresno, sve je za ljoode...

Nije uvek tako.
Sta ce da radi onaj ko nema nikoga, ni porodicu, ni prijatelje, kome nista ne ide od rooke...
Ne kazem da je to jedino resenje, ali, nije nista pogresno, sve je za ljoode...

Da dodamo zrtve zlostavljanja u ranom detinjstvu,ratne veterane,zrtve silovanja koji prezivljavaju svaki dan uzase koje su preziveli,to je neopisiva dusevna bol koja kida unutrasnje organe,srce hoce da eksplodira to najgori osecaj koji covek moze da oseti i mnogi nemogu da podnesu!! Svakog dana maletretiranje samog sebe i prezivljavanje istih dogadjaja ko nije iskusio nema pravo da o bilo cemu prica njima niti da ih naziva kukavicama ako bi izvrsili cin samounistenja,sa time se tesko zivi!! Ne osudjujem taj cin uopste ako je iz opravdanih razloga kao navedeni,a sad za sektu to je debilizam djavo,raj,pakao,bog to ne postoji!! Selena takva osoba je gubitnik i najcesce je sam kriv tome!! Ako bih upao u zestoke probleme iz kojih nema izlaza,uzo bih oruzije i krenuo u resavanje pa dokle doguram,smrt je sigurna samo pitanje je hoces li uspeti pre smrti da se osvetis i da resis problem!!

Haha, sećam se toga.
Slušao sam jednom da svi oni koji pokušaju samoubistvo skokom sa jednog od beogradskih mostova, posle pada u reku i naravno obaveznog ostajanja u životu, počnu da se deru i traže pomoć. :hahaha:

Niko ne moze da izabere da bude depresivan, barem ne na onaj nacin na koji neko moze da izabere cipele koje ce da obuce. Mnogi ne misle tako, ali za to su delom zasluzni i oni foliranti koji nisu onoliko depresivni koliko tvrde, ali se toliko trude da se predstave kao ozbiljni pacijenti da je to neverovatno.

Isto vazi i za samoubistvo.

Back