Samoubistvo

U pravu si ... to je ozbiljan problem adolescenata ... svi imaju potrebu da se ubijaju zato što im roditelji ''*****ju 24h dnevno'' ili zato što dobijaju jedinicu iz biologijie. Postavlja se pitanje - kakve su to porodice i kakav je to sistem vrednosti, kad ti znaš da ne smeš da odeš kući jer si zakucao keca.

Tacno tako. Ja znam nekoliko slucala koji su se ubili zbog skoli tj. zbog roditelja koji su im pretili. Jedan decko iz moje bivse srednje je skocio sa mosta zato sto je imao keca na polugodistu a tata mu je rekao ako bude imao nekog keca da mu je bolje da se ne vraca kuci.

I eto sta je pametni tata uradio time sto je hteo da mu zapreti!!!

Ma, sve mislim da je zbog toga isekla vene... :roll:
http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=46861
Strašno... :(

Znam S. H. iz viđenja. Ona je dosta posvećena fakultetu i učenju. Ovaj događaj nas je sve potresao, ali se nadam da će sve biti u redu - priča jedna studentkinja iz doma.
S. H. je, inače, bivši đak Karlovačke gimnazije, gde je upamćena kao izvanredan učenik. Posebna je bila zainteresovana za izučavanje Starog sveta, starogrčkog i latinskog jezika i antičke kulture. Zbog zapaženih rezultata na mnogim međunarodnim takmičenjima, bila je i stipendista Fondacije za razvoj naučnog i umetničkog podmlatka. Mada je i u srednjoj školi bila odličan đak, prijatelji S. H. sumnjaju da je razlog za pokušaj samoubistva bila loša ocena.
- Ona mi je najbolja drugarica i ne mogu da verujem da je sebi pokušala da naudi. Ne verujem da je razlog bila lošija ocena na ispitu, ona jednostavno nije takva. Nije bila klasičan štreber koji je jurio ocene.
Jok i nije!
To sve ludo, ludo bre! :hahaha:

Tacno tako. Ja znam nekoliko slucala koji su se ubili zbog skoli tj. zbog roditelja koji su im pretili. Jedan decko iz moje bivse srednje je skocio sa mosta zato sto je imao keca na polugodistu a tata mu je rekao ako bude imao nekog keca da mu je bolje da se ne vraca kuci.

I eto sta je pametni tata uradio time sto je hteo da mu zapreti!!!

Zamisli sad kako je njegovom ocu,koliku krivicu oseca,ili bi barem trebalo tako da bude...:neutral:

Debil od coveka...:roll:

jadan decko.

e,razumem da neko ima problema,al su ocene nabanalniji razlog,ali najbanalniji...

Brate ne zamisli te sta ako to nij resenje problema sta ako tamo cekaju moji rodjaci (djavoli) pa tamo imash josh vishe problema!!! NE plashim se ja smrti ali nije to resenje za probleme >CAK SE TO MOZE SMATRATI VECIM PROBLEMOM< po meni bar ali ako ste dovoljno ludi da to uradite onda samo izvolite ali sledeci put kad vam neko bude **** o tome da je to pogresno nece to biti Luciefer666 ili roditelji koji zele sve najbolje za vas nego ce te pricati sa PRAVIM LUCIFEROM!!!SRECNO U PAKLU!!!:evil::evil::evil::evil::bye::bye::bye:
AE LOCK OVU TEMU

od tatinog druga necak je nadjen mrtav u garazi. popio previse tableta za spavanje... inace, bio je prilicno lep decko, najbolji student farmacije i ubio se, aj pogodite zbog cega... nesrecna ljubav...
strasno...

Suicidalna ideacija nije normalna stvar. Nikad je nisam imao (osim kada sam bio dete, pa sam imao neki trip; naime hteo sam da odem na drugi svet da vidim kako je, ali to mislim da se ne racuna :lol:).

Nemoj sekana, ako hoces da se ubijes uradi to sa stilom. Idi suncaj se ceo dan, ako se ne isprzis i dehidriras, sigurno ces dobiti rak...

Najbolji nacin da se ubijes je autoerotskim (ili erotskim jos bolje) gusenjem. :lol: Samo kada nadju tvoj les ume da bude veoma neprijatno, ali sta ima da te briga kad vec odes na onaj svet. :lol:

Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....

zar je toliki problem ucenje i slusanje roditelja:eek::eek::eek:
ovakav nacin razmisljanja je za lecenje:think:
ajoj deco crna.....pa sta je to sa vama:eek:

P.S.ja bi izvrsila samoubistvo jedino ukoliko bih bolovala od neke neizlecive bolesti.....da se ne mucim dzabe:whistling:

Najbolji nacin da se ubijes je autoerotskim (ili erotskim jos bolje) gusenjem. :lol: Samo kada nadju tvoj les ume da bude veoma neprijatno, ali sta ima da te briga kad vec odes na onaj svet. :lol:
Tako se "ubio" bivši pevač grupe INXS. Navodno, izvršio je samoubistvo pokušavajući da uradi autoerotic asphyxia. Samo nikako da provalim kako se to radi. :think: Znaš li ti?

Back