Samoubistvo

Da li ti nekad dodje da se ubijes?Skocis sa krova ili preseces vene?To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....

DA DA DA i DA!!!Milion puta na dan,zamishljam kako mi roditelji plachu i sve to,pa mi je to kao neka osveta,ali ne znam zashto nisam,josh mislim da treba da iskusim neke stvari u zivotu da bi mogla da se ubijem,josh neshto da probam,chujem,uradim...:)

Ranije, dok u moj zivot nije usla jedna divna devojka, cesto sam dobijao zelju da se ubijem, ali nikada to nisam stvarno zeleo da uradim! Ponekad mi onako prodje neka blesava misao kroz glavu 'sad cu se ubiti', ali brzo ode! ;) Vec 8 meseci nemam zelju za samoubistvom. :D

Ja se samo lozim na sahranu,onako bas me zanima ko bi dosao? :lol:
Žito party, a?
naughty.gif
:grin:

jedna uchenica moje shkole se ubila, a pre toga se zhalila svojim drugaricama kako ce pasti matematiku
profesor je kasnije oborio, a ona se ubila
i ne shalim se

U septembru 2007.se devojka iz jedne Bg gimnazije ubila,jer je zbog matematike pala godinu...17 godina,covece...:roll::-| Ceo jedan zivot,i mladost,odose,tek tako...

Kako li je njenoj porodici...

DA DA DA i DA!!!Milion puta na dan,zamishljam kako mi roditelji plachu i sve to,pa mi je to kao neka osveta,ali ne znam zashto nisam,josh mislim da treba da iskusim neke stvari u zivotu da bi mogla da se ubijem,josh neshto da probam,chujem,uradim...:)

E kao da sam ovo ja rekla majke mi! Ozb, pocinjem da se plasim, ljudi imaju isto misljenje kao i ja..... that's sick, you know?:-|
Xe xe
Anyway, obozavam da zamisljam kako moji roditelji citaju oje oprostajno pismo... ja kao se zaj'avam u tom pismu bla bla... xa xa xaxaaa!!! :twisted:

Back