Samoubistvo

Da li ti nekad dodje da se ubijes?

DA!

Skocis sa krova ili preseces vene?

Velika verovatnoca da ces da prezivis, vise preferiram samoubistvo dvocevkom!!! smrt 100%!!

To jeste greh ali tada resavas sve probleme........ne moras da ucis,da slusas roditelje kako ti seru 24 sata nad glavom o ocenama,ponasanju itd.Jedna bivsa osmakinja iz moje skole je na casu isekla vene zato sto je dobila keca iz biologije,problem je u tome sto su je na vreme odveli u bolnicu pa je prezivela na njenu zalost.....

Ne resavas nikakav problem samoubistvom,to su tvoje obaveze i tvoja odgovornost ako nemozes da ih nosis onda nisi dovoljno sazreo i nesposoban si za zivot!!Zbog skole se nikad nebi ubio!! Da na njenu zalost,sada verovatno sedi u ludnici!!

Pa dobro to, to su samo fraze, ali ima morona koji su vrlo ozbiljni u kovanju svojih poremecenih planova u zaostalim umovima... Kao ona sto je sekla vene, majku mu, gde to ima...

To nije problem one devojke vec njenih bolesnih roditelja,ja imam u odeljenju jednog druga ima 17 godina i otac i majka ga prebijaju ukoliko dobije losu ocenu to nisu samari vec ga otac udara pesnicama ali ne u glavu vec u telo,najvise u ledja!!

To nije problem one devojke vec njenih bolesnih roditelja,ja imam u odeljenju jednog druga ima 17 godina i otac i majka ga prebijaju ukoliko dobije losu ocenu to nisu samari vec ga otac udara pesnicama ali ne u glavu vec u telo,najvise u ledja!!

Ako,batine iz raja izašle...Pa bolje otac da ga bije nego,ko pre 65 godina popovi i to sa štapom po prstima...

Dobro, to vec jeste strasno... Ali za to postoji socijalna sluzba. Sta, decko se nedajboze ubije, i kome je ucinio dobro? Kome ce biti lepse i lakse bez njega? Nikome. Roditelji ga verovatno ne mrze. Jednostavno ne znaju kako da se ponasaju... Mada nije to opravdanje, nikako!

Ako,batine iz raja izašle...Pa bolje otac da ga bije nego,ko pre 65 godina popovi i to sa štapom po prstima...

Ajde zamisli da ti imas 17 godina i da tebe otac od 120 kila udara pesnicama iz sve snage svaki dan i bukvalno ti odredjuje sta ces da radis,coveku nedaju da izadje napolje duze od 30 min,oni mu ceo dan isplaniraju do minuta!! To nije zivot to je pakao!!

Dobro, to vec jeste strasno... Ali za to postoji socijalna sluzba. Sta, decko se nedajboze ubije, i kome je ucinio dobro? Kome ce biti lepse i lakse bez njega? Nikome. Roditelji ga verovatno ne mrze. Jednostavno ne znaju kako da se ponasaju... Mada nije to opravdanje, nikako!

Kakvo crno socijalno njemu kazu imas 20 minuta da dodjes iz skole kuci inace gazenje!! A postoji dosta tehnika udaranja da boli a da neostaju modrice,tako da nema dokaza (jedan postavis jorgan preko nekog i udaras po telu ne ostaju modrice na kozi ali zato se potresaju unutrasnji organi)!!

Pardon nisam video ovu povratnu,pa sam kad sam pročitao svoju obrisao...Strogoća nije na odmetu...Vidiš samo na ovom forumu koliko su dečurlija opuštena (raspuštena) da to čak prelazi i granice normalnog (u patrijarhalnijem smilu)...Da li da se kresnem sa ovim,ili sa onim,a ipak oboje mi se sviđaju,pa bi sa oboma- to su razmišljanja tinejdžerki koje nisu imali autoritarnijeg roditelja,a takvih je sve više.Posle se njihovi matorci hvataju za glavu kada im ćera od 13 dođe sa stomakom do zuba a ne zna ko je tatica...

Back