nensy4ever
Poznat
- Poruka
- 7.090
xaxaxaMinM_4Life:
![]()
Tebe ce sine, majka ubiti, ako nastavis da se slikas gola... neces morati sama
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xaxaxaMinM_4Life:
![]()
Tebe ce sine, majka ubiti, ako nastavis da se slikas gola... neces morati sama
![]()
woo-hoo a jel sa VIP pozivnicom možemo na after-partty?sofffy:Ako otresem sutra na popravnom,obratite se mojoj porodici za VIP pozivnice za moju sahranu.
Naravno! A kao shto Cyber reche,imate ogranizovan prevoz i besplatan upad na njenu sahranu!Night Prowler:woo-hoo a jel sa VIP pozivnicom možemo na after-partty?
zanima me shta tje dalje da bude =)))
naancy90:ja bih se sad ubila....nego netju, zanima me shta tje dalje da bude =)))
... I neprijatelji.fraulein:Ma danas kakvim tempom života živimo svi imamo probleme ...
samo katkad treba predahnuti i shvatiti da ne možemo baš sve promeniti oko sebe samo se treba prilagoditi (zar tako ne funkcioniše prirodna selekcija-onaj koji se najbolje prilagodi ima veće šanse da preživi)
ali problem je u tome što neko nekad ne može da pređe preko svog neuspeha , pa čak i iznenadnog uspeha (jer se ljudi i zbog toga ubijaju)...zato postoje prijatelji![]()
aha,a ti si bio tu kad se ubio?1i poznavao si ga,jel da?Nixxx:Баш поучна... Зато се лик и звекно, јер је поучна била... А и ја би себе мрзео да сам распали пајдоман као он... :смајликојисерокаувејниондастављасачмуууста: