Dejan 90
Zainteresovan član
- Poruka
- 163
E ako vec hoce neko da se ubije nek ide u neki rat,bar ce bii od koristi,mislim gluposti,stvarno........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
yexxx:Been there..done it...nista posebno..... :-?
Najlepsi osecaj je kada ne uspete u pokusaju i shvatite sta bi ste propustili :-D
ae,o5 se javljam ko organizator,da se svi uvatimo' za ruke i da skochimo sa mosta.... :|lilu_fel:ma super je ubiti se..zasto to svi ne bi probali...![]()
![]()
bezibre!:ALI SVAKA TI JE NA MESTU! Aleluja!
osim što se biste piše spojeno 8-)
Reci kad i gde :/Makijavelli:ae,o5 se javljam ko organizator,da se svi uvatimo' za ruke i da skochimo sa mosta.... :|
yexxx:Ubicu se...... :shock:
ehhh..zato je ova tema glupa...Twisted Transistor:Hoce li neko ovde da se ubije uopste?
ne zavisi od mene,ja kao organizator i ne poshtujem etiku svog posla,i da se ja pitam rado bih okupio samoubice i svima gurnuo po kantu benzina i kutiju shibica u ruke,pa po kratkom postupku,a ja posle brzo kuci da gledam crtace na kompjuteru....al ne mozhe tako,oni nek biraju shta je poslednje shto oce da vide pre no shto zavrshe u nekom desetom krugu pakla..... :x :xTwisted Transistor:Reci kad i gde :/
AhmMakijavelli:pa iskrslo je u jednom trenutku pitanje''a shta je sa ovim/om shto je postavio/la temu''.....mozhda mu ga je dao/la po nekim pilulama.....
vidiš to je mogla da bude jedna od poruka na onim ,skoro održanim, koncertima za spasavanje sveta, zaboravio sam kako se beše zove...Twisted Transistor:Kad malo razmislis, nije sebicno. Svet ima preko 6 i po milijardi ljudi koji stalno trose svetske resurse. Samoubice su, stavise, nesebicne jer odbijaju da crpe ovu jadnu planetu.
A i ako neko mrzi zivot, neka ga, nek se ubije. Pfff.
ne brini se mamita ja to tebi nikada netjy yraditi :trep:MinM_4Life:I wi zajedno sa njimakako bre nije sebicno? Sebicno je prema majci koja ih je rodila i podarila im zivot, sebicno je prema ostalim ljudima koji ih vole i koji ce toliko patiti nakon toga... Sebicno je prema celom svetu koji radi, pati se, trudi se da stvori nesto... ma...
Night Prowler:Veliki procenat samoubica je usamljen i to je i razlog zasto izvršavaju samoubistvo, tako da neće veliki broj ljudi žaliti za njima...
nensy4ever:ne brini se mamita ja to tebi nikada netjy yraditi :trep:
mada kako svakim danom sve vishe otkrivam kakvy kevy imam...dodje mi svashta na pamet![]()