Samoubistvo

Samoubistvo je kool...
Treba imati takvu moc i petlju oduzeti sopstveni zivot...
Zasto ne umete da postujete tudju odluku...
Ipak svak od nas ima apsolutnu slobodu i slobodu izbora... tako da...
sve je subjektivno...

Twisted Transistor:
Reci kad i gde :/
ne zavisi od mene,ja kao organizator i ne poshtujem etiku svog posla,i da se ja pitam rado bih okupio samoubice i svima gurnuo po kantu benzina i kutiju shibica u ruke,pa po kratkom postupku,a ja posle brzo kuci da gledam crtace na kompjuteru....al ne mozhe tako,oni nek biraju shta je poslednje shto oce da vide pre no shto zavrshe u nekom desetom krugu pakla..... :x :x :lol:

nema ni jednog razloga da se neko ubije- to sto ti roditelji popuju i sto dobijas lose ocene... pa ima toliko onih koji su to preziveli , a oni cine polovinu i mozda i vise tinejdzera...ne samo u srbiji vec u celom svetu... sama pomisao na samoubistvo je posledica toga sto ne znas ko si i sto mislis da ako nisi pronasao sebe ili imas puno problema ( makar to bilo i umisljeno)... pokazi svima,a prvenstveno sebi, da imas izgradjen stav i da probleme resavas tako sto gledas njihovu dobru stranu koja uvek postoji i tako sto sebi postavljas ciljeve koji nisu tesko ostvarivi i u skladu su sa tvojuim mogucnostima.

@Tema - Nikada! To je nesto najsebicnije sto osoba moze da ucini. Najsebicnije i to nikad ne bih oprostila. UVEK, UVEK postoji osoba koja ce ti pomoci, ali ne mozes ocekivati da se problemi rese sami, niti da ih drugi resavaju za tebe. Tvoji su, ti si ih napravio, na tebi je da das sve od sebe da ih popravis.. Uz malu pomoc okoline. Samoubistvo? Samo za budale.

Kad malo razmislis, nije sebicno. Svet ima preko 6 i po milijardi ljudi koji stalno trose svetske resurse. Samoubice su, stavise, nesebicne jer odbijaju da crpe ovu jadnu planetu.
A i ako neko mrzi zivot, neka ga, nek se ubije. Pfff.

Twisted Transistor:
Kad malo razmislis, nije sebicno. Svet ima preko 6 i po milijardi ljudi koji stalno trose svetske resurse. Samoubice su, stavise, nesebicne jer odbijaju da crpe ovu jadnu planetu.
A i ako neko mrzi zivot, neka ga, nek se ubije. Pfff.
vidiš to je mogla da bude jedna od poruka na onim ,skoro održanim, koncertima za spasavanje sveta, zaboravio sam kako se beše zove...
Znači ljudi (samo)ubijajte se, tako ćemo uštedeti energiju i spasiti planetu. Mrtvi ljudi ne mogu da pale prekidače, da troše struju, da voze kola, da se voze avionima, spasićemo planetu od globalnog zagrevanaja...

I wi zajedno sa njima :roll: kako bre nije sebicno? Sebicno je prema majci koja ih je rodila i podarila im zivot, sebicno je prema ostalim ljudima koji ih vole i koji ce toliko patiti nakon toga... Sebicno je prema celom svetu koji radi, pati se, trudi se da stvori nesto... ma...

MinM_4Life:
I wi zajedno sa njima :roll: kako bre nije sebicno? Sebicno je prema majci koja ih je rodila i podarila im zivot, sebicno je prema ostalim ljudima koji ih vole i koji ce toliko patiti nakon toga... Sebicno je prema celom svetu koji radi, pati se, trudi se da stvori nesto... ma...
ne brini se mamita ja to tebi nikada netjy yraditi :trep:
mada kako svakim danom sve vishe otkrivam kakvy kevy imam...dodje mi svashta na pamet :lol:

Night Prowler:
Veliki procenat samoubica je usamljen i to je i razlog zasto izvršavaju samoubistvo, tako da neće veliki broj ljudi žaliti za njima...

Ali neko ipak hoce... Ne znam, meni je to jako sebicno, nezrelo i najgora vrsta kukavicluka!

nensy4ever:
ne brini se mamita ja to tebi nikada netjy yraditi :trep:
mada kako svakim danom sve vishe otkrivam kakvy kevy imam...dodje mi svashta na pamet :lol:

:lol: :lol: Tebe ce sine, majka ubiti, ako nastavis da se slikas gola... neces morati sama :p

Back