Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jao,šta je sa većim delom omladine danas...dosta njih je utripovano da sa samoubistvom mogu prekratiti sve .Potrebna je doza hrabrosti za to,ali ne mogu zamisliti kakav bol mogu naneti nekome sa tim postupkom.Za babu donekle razumem(nzm zašto sam se smejao kad sam čitao za nju ).
Za one koje imaju samoubilačke misli,neka pročitaju ,,Veronika je odlučila da umre,, od Paula Koelja.Nakon toga će naučiti radost i cenu života .Takođe, ,,Derviš i smrt,, jeste zanimljivo štivo za tu tematiku
Jao, jedna baba je pre par godina pala sa 5-og sprata, dobro je sto je trava bila velika pa se telo nije moglo videti...moji drugovi setaju napolju i vide ljudi kako gledaju u travu i vriste...zamisli da vidis zenu kako leti, uf, bezi... :/
A kazu da je bas jako puklo kad je pala, ni preko photoshopa je nisu mogli prepoznati...
Drugar kad je bio mali izlazio iz zgrade i baba se bacila ono pred njega bukvalno. Kaze nije pustila ni glasa, nishta, samo je nemo pala i trasnula pred njega. Mucao je jedno godinu dana posle toga...
Drugar kad je bio mali izlazio iz zgrade i baba se bacila ono pred njega bukvalno. Kaze nije pustila ni glasa, nishta, samo je nemo pala i trasnula pred njega. Mucao je jedno godinu dana posle toga...
Nevolja mu je, istraumirao se, ja bi cio zivot mucao poslije takvog iskustva. A i ti ljudi sto im je zivot dojadio ne umiju uzeti tablete za spavanje i fino u svojoj sobi da to zavrse, kad su vec u takvom stanju, no moraju se bacati sa zgrade, traumirati ljude, i jos gore mogu tako pasti na nekoga i da ga ubiju ni krivog ni duznog.
A u zivotu je najlakse dici ruku na sebe na prvoj prepreci, tako da ti ljudi nijesu za zaljenje po meni. A u ovom slucaju gdje se radi o maloljetniku tu su pretezno krivi roditelji. Razmaze ih, sve im serviraju na tanjir, pritom ih nista kosisno ne nauce i naprave od njih debile i mlakonje i onda ta djeca misle da ce cio zivot tako lagano da im prolazi, pa kad se malo osamostale onda slijedi razocaranje u sebe.
Drugo je recimo kad je neko osudjen na smrt, tipa bolest od koje nema lijeka, pa da prekrati sebi muke, to mogu donekle da razumijem, ali ovo, ostavila ga djevojka ili nju momak i sl.? To nikako. Pa na pitanje vrijedi li...nikad, kad je covjek zdrav uvijek postoji izlaz.