>NiNa<
Poznat
- Poruka
- 9.784
Drug Tito? Sloba?
Dobro, oni su masoni.

Mislila sam na obican narod.
Nisam to nikad videla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drug Tito? Sloba?

Dobro, oni su masoni.
Mislila sam na obican narod.
Nisam to nikad videla.

Van obicaja, pravoslavni i obicaji ne mogu u istu recenicu
Obicaji su staroslovenski, a obredi su pravoslavni.

Obican narod niki nista ne pituje![]()

Al mi pricamo "odje" o kanonski nepriznatoj crkvi ionako
Ovo je bre casna i junacka Montenegrinska crkva![]()
To sam u stvari i htela da zakljucim.
Recimo, moj rodjak. Covek je alergican na Crkvu,popove, religiju...mozda najveci ateista kog sam znala.
I ima krst na grobu.
Ljubomora i nije nista drugo nego narcisoidnost.
vidis- nisi u pravu.. a mislis da jesi... zato ga i oni dole velicaju istom logikom..

To sto ima krst na grobu, a nije hteo, krivica je njegovih najblizih koji su ga stavili i nisu ispostovali njegovu volju i orjentaciju za zivota.
To sam u stvari i htela da zakljucim.
Recimo, moj rodjak. Covek je bio alergican na Crkvu,popove, religiju...mozda najveci ateista kog sam znala.
I ima krst na grobu.
Slazem se.
Ali, koja je druga opcija?
Sta stoji na grobu, ako ne stoji krst? Ili neki drugi simbol, neke druge religije.
Slazem se.
Sta stoji na grobu, ako ne stoji krst? Ili neki drugi simbol, neke druge religije.
Dobro, to kasnije. Mislila sam na dan sahrane.Moj deda ima spomenik bez krsta. Obican spomenik. Vidjao sam i spomenike s petokrakama.

Pa stoji valjda onaj komunisticki izduzeni romboid, nego ne znam dal' ga prave vise.![]()

Slazem se.

Ja bih da me spale i drze u urni na kaminu
Eto to je moja opcija, bolje da me spale no da zauzimam prostor koji se moze mnogo bolje iskoristiti

Ko ga bre velica?
Vidis da se slazem s tobom?
J:
Eto to je moja opcija, bolje da me spale no da zauzimam prostor koji se moze mnogo bolje iskoristiti

i

u ljubomori ima narcizma, ali ubistvo iz narcizma je deseta kategorija od ubistva iz strasti!
sada svi pokusavaju prikazati da je u pitanju strast- a cisti narcizam je bio!
i, mene se veoma neprijatno dojmio govor P.K.- on nije platio danak naivnosti i iskrenosti, vec ... mnogo manje altruistickim karakteristikama, cak zlim
Ma ajde bre sta ti je, zamisli zena te otruje zbog bogatstva ili sl., onda nikad potomci ne mogu da saznaju pravu istinu - jer ne moze obdukcija.![]()

...nije ti losa opcija....bolje nego da me sahrane zivu. Znate li koliko je slucajeva sahranjivanja JOS zivih ljudi? Strasno!!!