gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samoubistvo nije neoprostiv greh...
Prema Bibliji je ubistov oprostiv greh, zasto bi samoubistvo bilo neoprostiv... kako to crkva ...
Znaci, za 2. Vaskrs svadba, i sve sto ide posle toga...![]()
Mislim da ce se i Vladan obradovati!![]()

"Prelomila" sam!
Nema braka bez zilota!

da se oslobodi onih problema koje je skoro navodio ovde...![]()
Da, zbog toga!
A i svima nama ce biti lakse!!!

nema sexa kod zilota...
po celu noć ćeš samo da čitaš molitve..![]()
Da, zbog toga!
A i svima nama ce biti lakse!!!

Pa cekaj, Nino, to je samo ideja, i to ako me Sami odbije.![]()

U pravu si, on je bolji. Srce!
Navijam za vasu ljubav! Samo da Vladan ne umesa svoje prste u to!

Bio je i on zilot nekada!Ih, ti znas...

U pravu si, on je bolji. Srce!
Navijam za vasu ljubav! Samo da Vladan ne umesa svoje prste u to!

Bio je i on zilot nekada!![]()

A, to li je?![]()
Jest'. Proterali ga, nije bio dovoljno ektreman.![]()

analiticar citaj malo Bibliju pa ces znati...

Ja bih da me spale i drze u urni na kaminu
Eto to je moja opcija, bolje da me spale no da zauzimam prostor koji se moze mnogo bolje iskoristiti
To je i moja opcija.
Sta ce nam onolika groblja.
Jos mi frka da me ne sahrane zivu, ovako...sto je sigurno, sigurno je.

Uh, ne bih da reklamiram ili da ispadnem morbidan, ali kremacija je praksa sahranjivanja u slovenskoj religiji.![]()

I u germanskoj, latinskoj, helenskoj, hindu itd.
Mislim ako cemo da cepidlacimo![]()

Uh, ne bih da reklamiram ili da ispadnem morbidan, ali kremacija je praksa sahranjivanja u slovenskoj religiji.![]()
Besmrtna, ubica moze da se pokaje a samoubica nema kada da se pokaje. Koliko znam u Bibliji pise da 'mrtvi ne znaju nista' pa prema tome ne mogu ni da se pokaju.
Poznato je da dve najvece hriscanske crkve - pravoslavna i katolicka ne sahranjuju osobe koje izvrse samoubistvo. Vecina protestantskih crkava i verskih zajednica sahranjuje osobe koje su 'digle ruku' na sebe.
Gledam danas na sajtu Blica ( http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/181578/Filip-Kapisoda-sahranjen-na-Cetinju ) izvestaj sa sahrane Filipa Kapisode i vidim da su cinodejstvovali i pravoslavni svestenici. Da li su se promenili kanoni ili je za 'skromnu novcanu nadoknadu' moguce mimoici kanone pravoslavne crkve?