Samoca

pa nisu usamljeni ljudi retki. to su jednostavno ljudi koji su "zaboravili" kako se otvara prema svetu..i pare što ne umeju. i tako ih je mnogo da je to prosto poražavajuće.
ali se i ja slažem da same i usamljene ne treba izjednačavati.

volim samocu ali nisam usamljena...smeta mi cesto prisustvo ljudi.
trenutno mi prija vise nego sto se secam u duzem vremenskom periodu
samoca mi sluzi da razmislim da se zalecim i da se odmorim od svih...i da budem sama sa sobom sto mi najvise prija...
ako se osetim usamljenost to se bar uvek lako resi...

Što bi rekao Bodler:''Onaj koji može da bude sam u društvu i u društvu kada je sam je najsrećniji čovek''
Uvek moraš da osluškuješ svoje misli:cool:

Što bi rekao Bodler:''Onaj koji može da bude sam u društvu i u društvu kada je sam je najsrećniji čovek''
Uvek moraš da osluškuješ svoje misli:cool:

Bravo!
Nego da vas pitam nesto... Zar nisu mailovi sa kojih se registrujemo na ovaj forum nedostupni korisnicima? Pitam jer mi onaj lik georgejune provalio mail... Pa cisto da vidim jel to legalno ili sta?

Pa, ako si stiklirala opciju da ostali korisnici mogu da ti salju mejlove, onda ce moci. Odstikliraj, a meni na pp posalji koji mu je mejl, radi uporedjivanja. :lol:

Bravo!
Nego da vas pitam nesto... Zar nisu mailovi sa kojih se registrujemo na ovaj forum nedostupni korisnicima? Pitam jer mi onaj lik georgejune provalio mail... Pa cisto da vidim jel to legalno ili sta?
promeni u profilu opciju za mejl tj da ne bude dostupan korisnicima.
trenutno ti je mejl podesen da svako moze da ga vidi.

Usamljenost je bolest modernog čovečanstva,neprirodno stanje protiv koga se borimo na razne načine. Mislim da je čovek zaista u problemu kada počne da tvrdi da mu usamljenost prija,da baš to želi,da mu baš to treba,da je sam sebi dovoljan.Pitam se koja je to raskrsnica na kojoj krenemo pgrešnim smerom....Bože?

Usamljenost je bolest modernog čovečanstva,neprirodno stanje protiv koga se borimo na razne načine. Mislim da je čovek zaista u problemu kada počne da tvrdi da mu usamljenost prija,da baš to želi,da mu baš to treba,da je sam sebi dovoljan.Pitam se koja je to raskrsnica na kojoj krenemo pgrešnim smerom....Bože?
...pogreška,ovo je era demokracije,tak svako ima pravo izbora....
...i za one federe su govorili da su bolesni....
...aaaaaa sad su na odgovornim položajima...

A hvala hvala drugari. Nije mnogo vazno posto je bzv mail ;) samo za registraciju... A georgeJUNE.... Haha sad mi pade na pamet... Kad ide JUNE nek ide i uze! ;)
Lysergic Acid tebi ostavljam ekskluzivno pravo da mi saljes privatne poruke kad god pozelis :)

A hvala hvala drugari. Nije mnogo vazno posto je bzv mail ;) samo za registraciju... A georgeJUNE.... Haha sad mi pade na pamet... Kad ide JUNE nek ide i uze! ;)
Lysergic Acid tebi ostavljam ekskluzivno pravo da mi saljes privatne poruke kad god pozelis :)

:lol:E liv..kako si mi ulepsala dan..ja se ponadao da ti je mail veoma bitan.:lol:.inteligentna_prepotentna@glupa.com

Da li ste naviknuti na samocu?
Da li vam je tesko kad ostanete potpuno sami u praznom stanu?

Sta biste sve uradili da prekinete to?

1. Recimo da sam prilagodljiva. U principu mi samo ponekad odgovara samoca...mogla bih se navici da budem sama, ali sumnjam da bi mi prijalo na duze staze
2. Ako je situacija samo privremena, ne, naprotiv, pustim glasnu muziku i igram...one man show :lol:
3. Nista. Cekala bi da prodje. Uvek mi upali:D

Hmm uopshte ne volim samocu, i bash mi se ovih dana mota po glavi kako bi da nadjem nekog dechka koji ce hteti da zivimo zajedno...sami u stanu, ujutro pijemo kafu...hocuuuuuuuu tooooooooo!!!

Back