Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nisu usamljeni ljudi retki. to su jednostavno ljudi koji su "zaboravili" kako se otvara prema svetu..i pare što ne umeju. i tako ih je mnogo da je to prosto poražavajuće.
ali se i ja slažem da same i usamljene ne treba izjednačavati.
Prija mi samoća i tišina, samo ponekad8-)...Da sredim misli...Da li ste naviknuti na samocu?
Da li vam je tesko kad ostanete potpuno sami u praznom stanu?
Sta biste sve uradili da prekinete to?
Što bi rekao Bodler:''Onaj koji može da bude sam u društvu i u društvu kada je sam je najsrećniji čovek''
Uvek moraš da osluškuješ svoje misli![]()
promeni u profilu opciju za mejl tj da ne bude dostupan korisnicima.Bravo!
Nego da vas pitam nesto... Zar nisu mailovi sa kojih se registrujemo na ovaj forum nedostupni korisnicima? Pitam jer mi onaj lik georgejune provalio mail... Pa cisto da vidim jel to legalno ili sta?
Bravo!
Nego da vas pitam nesto... Zar nisu mailovi sa kojih se registrujemo na ovaj forum nedostupni korisnicima? Pitam jer mi onaj lik georgejune provalio mail... Pa cisto da vidim jel to legalno ili sta?
...navikne se živ čoek na sve....Da li ste naviknuti na samocu?
Bravo!
...pogreška,ovo je era demokracije,tak svako ima pravo izbora....Usamljenost je bolest modernog čovečanstva,neprirodno stanje protiv koga se borimo na razne načine. Mislim da je čovek zaista u problemu kada počne da tvrdi da mu usamljenost prija,da baš to želi,da mu baš to treba,da je sam sebi dovoljan.Pitam se koja je to raskrsnica na kojoj krenemo pgrešnim smerom....Bože?
:shock::shock::shock:.......pravi je mangup....hakeraj.....
![]()
A hvala hvala drugari. Nije mnogo vazno posto je bzv mailsamo za registraciju... A georgeJUNE.... Haha sad mi pade na pamet... Kad ide JUNE nek ide i uze!
![]()
Lysergic Acid tebi ostavljam ekskluzivno pravo da mi saljes privatne poruke kad god pozelis![]()
ja sam znao da danima ne izadjem iz stana...ebiga mladost ludost![]()
Da li ste naviknuti na samocu?