samo za prevarante...

da li je teza prevara u braku, ili u vezi? ima li razlike? jeste li priznavali prevaru? jeste li je nekada oprostili?je li "lakse" ako se prevara dogodila na pocetku veze (kada jos nije "definisana" u potpunosti), ili ako se dogodi u kriznom periodu duge veze?i, uopste, je li ovaj LjiS podforum jedna velika prevara?

Nemam pojma, niti sam varao, niti su me varale.
LjiS nije velika prevara, mada na njemu ima opsenara koji lažu čim zinu. :)

da li je teza prevara u braku, ili u vezi? ima li razlike? jeste li priznavali prevaru? jeste li je nekada oprostili?je li "lakse" ako se prevara dogodila na pocetku veze (kada jos nije "definisana" u potpunosti), ili ako se dogodi u kriznom periodu duge veze?i, uopste, je li ovaj LjiS podforum jedna velika prevara?

prica je prosta ne varam ne trpim da me se vara i toliko o tome
ne nudim ni prvi vernost ali ako se igra s takvim kartama onda nema blefiranja..

ako nisam obecao da necu onda ne mogu ni da prevarim right?

blah sta znam....brak je institucija koju ipak vise treba postovati..ali to ne znaci omalovazavanje veze kao takve...jesam priznala....jesam oprostila...blah laksa...ne bih znala....jeste ljis je prevara osmislili su ga masoni da nam ispiraju mozak i sprovode masovnu sugestiju :D

Mislim da je prevara u braku teza.
Iz veze mozes jednostavno izaci, iz braka malo teze ( gomila papirologije, a jos ako u braku postoje djeca, to je tek citav problem!)
Znala sam da priznam prevaru ( al dok sam bila mladja, i to su one prevare koje nisu zasnovane na seksualnom odnosu! ), al isto tako znala sam i da oprastam!
Neke bitnije prevare nisam priznavala , naravno, a znala sam i da ih oprostim , jer niko nije savrsen!
A vjerovatno je postojalo i onih prevara za koje nisam ni znala!
Ne provodim bas previse vremena na ovom forumu da bih mogla da zakljucim da li je prevara ili nije, al ja za sebe mogu da tvrdim da sam iskrena i da kazem ono sto mislim,pa svidjalo se to nekom ili ne.:roll:

teža je prevara u braku...prevaru u vezi nekako ne priznajem kao prevaru...bar ne mogu da je izjednačavam sa onom u braku...missim nikako ne mogu da upoređujem te dve stvari...brak i zabavljanje...zato mi i prevara nije ista...
...ne bi reko da je ljis prevara...pre cyber očijukanje...flertovanje...

i jos ako ima i dece.....prevara moze biti pocetak kraja.....a deca najteze podnesu razvod....

a ljis, cista zaebancija.... da ne treba petljati u ovdasnja desavanja, pa ne treba....mnogo s'ranja se tu nazire.....

Ma prevara nije prevara dok se ne otkrije...ima hiljadu i jedna prica gde babe i dede pricaju da su celog života bili verni...naravno da jesu, kad ih nisu izvalili... svi su varalice, razlika je samo u penetraciji (fizička ili psihička)

..a forum,pa nema veće prevare ONLINE :lol:

teza je u braku. naravno da ima razlike. brak je po meni obecanje, zavet pred bogom i narodom sto se kaze da ces biti s nekim do kraja zivota i biti mu veran. ako ima dece u braku nikada ne bih oprostila niti prevarila. prevarila u vezi jesam jednom i priznala, raskinula vezu i ostala s drugim (udala se za njega :p). lakse mislim da jeste na pocetku i mislim da moze biti i opravdana ako je u kriznom periodu. ljis nije prevara tj preljuba, vec samo flertovanje.

:sad2:

:mrgreen: bolje cuti sledeci put kad budemo pile kafu nece me povee u shopping sa sobom, ko poslednji put, to mi je kazna najgora :sad2::sad2::sad2:

necu vise da spamujem

Ma povedite nekog prevaranta sa sobom :per:

:per: Kako ona kaze :mrgreen:
Sto se mene tice moze :whistling:

Ma pusti ti nju, ima da povede nekog meta fizičara da vas smara o kvantnom skoku :lol:

:lol: Ma jok, krije se u njoj ona 'mala' .. :lol:
A znas da male vole velike stvari :lol: i Ja sam mala :rumenko::zper:

Ma sve vi volite velike stvari ;)

jao, samo vas gledam...na mojoj rodjenoj temi, prevaranti jedni :rtfm:

Back