djorax
Poznat
- Poruka
 - 7.984

rekoh dobar jutar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 a shta ti radish budan u ove sitne sate? 
Makijavelli:ja nisam bio na ovoj temi nikad......koja je to ironija,s`obzirom da sam samo nocu na forumu:|.....
ma nemam pojma,izgubljen samMinM_4Life:e pa ziv bio... dobrodoshaoa shta ti radish budan u ove sitne sate?
![]()
....a za 2ipo sata trebam da budem u shkoli......kako da ne,jedino ako ne odem
....jebbena shkola......kolko je tamo sati...MinM_4Life:haha.. istina. potpuna!!! Pishu se tako glupe, zato shto se samo na takvim zaradjuje money :-( nazalost.
jebbote.....jel znash da pricha o ivici marici i chokoladnoj kuci zvuchi uverljivije od stvari koje ti prichash.....a shta bi ti arkan reko`za tih 60 dechaka koje navodish a???topmodelsica:Ne, nije. Pisu se takve pesme jer su Marina Tucakovic i drugi tekstopisci isto kao i ona odrasla u takvom vremenu.A mozda su svi tikve sa korenom samo sam ja navikla da je lepo biti sam na svetu pa sam jedino ja srecna kad sam sama. A mozda sam takva zato sto ja i ne znam sta znaci biti stvarno sam jer uvek imam nekog decka, dva decka, tri decka, 16 decaka, iako ja ponekad zaboravim za njih.
kazhu da je ajnshtajn umro`pre nego shto je provalio kako matematichki da zaustavi vreme...zamisli to,kad bi se ja dokopao tih njegovih spisa....i kad bih mogao da kontrolishem vreme,to bi bilo.....verujem dobro a mozhda i ne....MinM_4Life:hehe... "tamo" je pola 12! POLA 12??? gde prolete vreme vec bre!!!
Makijavelli:jebbote.....jel znash da pricha o ivici marici i chokoladnoj kuci zvuchi uverljivije od stvari koje ti prichash.....a shta bi ti arkan reko`za tih 60 dechaka koje navodish a???
a koja je uloga Cece u svim tim tvojim prichama e????nju si neshto zanemarila,ajd izmisli neki dogadjaj i s`njom,mozhda bude zvuchalo uverljivije....kolko god je to moguce u granicama normale....topmodelsica:Znam.Arkan je svoje rekao kad sam ga ja pitala za Duska Polic opusteno neku stvar a on mi je rekao ni 5 ni 6 nego "Hoces li da ti zalepim samar?".....Tad sam se zarekla da ce taj mali biti moj.
Makijavelli:a koja je uloga Cece u svim tim tvojim prichama e????nju si neshto zanemarila,ajd izmisli neki dogadjaj i s`njom,mozhda bude zvuchalo uverljivije....kolko god je to moguce u granicama normale....
Makijavelli:@modelsica
a je li,ko si ti uopshte,posle svih bajki koje si nam isprichala tvoj identitet je potpuno mutan....ko si ti,i shta si ti,koja je tvoja uloga uoopshte na ovoj planeti....