Samo za nocne ptice!

"Ostajem sama na kraju balade, place mi se zbog toga" . Sto, sto, sto, sto, sto, je drustvo tako zaostalo? Zasto se pisu toliko zaostale pesme? Kad bi se pisale pametnije pesme i devojke bi bile pametnije.U svakoj pesmi onaj ko ostane sam on je tuzan.

MinM_4Life:
haha.. istina. potpuna!!! Pishu se tako glupe, zato shto se samo na takvim zaradjuje money :-( nazalost.

:D Ne, nije. Pisu se takve pesme jer su Marina Tucakovic i drugi tekstopisci isto kao i ona odrasla u takvom vremenu.A mozda su svi tikve sa korenom samo sam ja navikla da je lepo biti sam na svetu pa sam jedino ja srecna kad sam sama. A mozda sam takva zato sto ja i ne znam sta znaci biti stvarno sam jer uvek imam nekog decka, dva decka, tri decka, 16 decaka, iako ja ponekad zaboravim za njih.

topmodelsica:
:D Ne, nije. Pisu se takve pesme jer su Marina Tucakovic i drugi tekstopisci isto kao i ona odrasla u takvom vremenu.A mozda su svi tikve sa korenom samo sam ja navikla da je lepo biti sam na svetu pa sam jedino ja srecna kad sam sama. A mozda sam takva zato sto ja i ne znam sta znaci biti stvarno sam jer uvek imam nekog decka, dva decka, tri decka, 16 decaka, iako ja ponekad zaboravim za njih.
jebbote.....jel znash da pricha o ivici marici i chokoladnoj kuci zvuchi uverljivije od stvari koje ti prichash.....a shta bi ti arkan reko`za tih 60 dechaka koje navodish a???

Makijavelli:
jebbote.....jel znash da pricha o ivici marici i chokoladnoj kuci zvuchi uverljivije od stvari koje ti prichash.....a shta bi ti arkan reko`za tih 60 dechaka koje navodish a???

Znam.Arkan je svoje rekao kad sam ga ja pitala za Duska Polic opusteno neku stvar a on mi je rekao ni 5 ni 6 nego "Hoces li da ti zalepim samar?". Tad sam se zarekla da ce taj mali biti moj.

topmodelsica:
Znam.Arkan je svoje rekao kad sam ga ja pitala za Duska Polic opusteno neku stvar a on mi je rekao ni 5 ni 6 nego "Hoces li da ti zalepim samar?"..... :D Tad sam se zarekla da ce taj mali biti moj.
a koja je uloga Cece u svim tim tvojim prichama e????nju si neshto zanemarila,ajd izmisli neki dogadjaj i s`njom,mozhda bude zvuchalo uverljivije....kolko god je to moguce u granicama normale....

Makijavelli:
a koja je uloga Cece u svim tim tvojim prichama e????nju si neshto zanemarila,ajd izmisli neki dogadjaj i s`njom,mozhda bude zvuchalo uverljivije....kolko god je to moguce u granicama normale....

Nemam pojma stvarno. Cesto se zapitam ali ni jedan odgovor pametan mi ne pada na pamet kakva je Cecina uloga, osim sto predstavlja moju vernu kopiju.

Makijavelli:
@modelsica
a je li,ko si ti uopshte,posle svih bajki koje si nam isprichala tvoj identitet je potpuno mutan....ko si ti,i shta si ti,koja je tvoja uloga uoopshte na ovoj planeti....

Moja uloga je da smrsam kad se ugojim. :D A kad sam mrsava moja je uloga da se ne ugojim premnogo.Dalje, moja je uloga da smislim kako da se ukrotim a da bude lepo i meni a ne samo mom decku. :D

r167981201.jpg
...Zašto i ja nemam krila, pa da budem noćna ptica!? Ko mi je ukrao krila? Mamaaaaaaaa!!!...

Back