Neobuzdana tresnja Zainteresovan član Poruka 336 10.01.2005. u 17:38 - Samo za nju... #27 khm khm: Dragi Iluzionisto, pisem Vam ovo pismo u nadi da cete ga procitati. Da li bi ti,odnosno Vi,zeleli jedan sladoled?
khm khm: Dragi Iluzionisto, pisem Vam ovo pismo u nadi da cete ga procitati. Da li bi ti,odnosno Vi,zeleli jedan sladoled?
I iluzionista Gost 11.01.2005. u 04:38 - Samo za nju... #28 Neobuzdana tresnja: khm khm: Dragi Iluzionisto, pisem Vam ovo pismo u nadi da cete ga procitati. Da li bi ti,odnosno Vi,zeleli jedan sladoled? Kliknite za proširenje... Draga gospođice Trešnjice. Žao mi je da vas obavestim da smo "mi" trenutno na dijeti. Tako da ćemo morati da odbijemo vašu ponudu. Hvala vam na ljubaznosti, iskreno vaš, Iluzionista.
Neobuzdana tresnja: khm khm: Dragi Iluzionisto, pisem Vam ovo pismo u nadi da cete ga procitati. Da li bi ti,odnosno Vi,zeleli jedan sladoled? Kliknite za proširenje... Draga gospođice Trešnjice. Žao mi je da vas obavestim da smo "mi" trenutno na dijeti. Tako da ćemo morati da odbijemo vašu ponudu. Hvala vam na ljubaznosti, iskreno vaš, Iluzionista.