samo za muskarce!!!

• Začetnik teme Začetnik teme JEDNA OD NJIH...
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
JOVANA77:
sad je bilo dosta:
Musko-zensko prijateljstvo postoji i tacka.
Imam najboljeg drugara koga obozavam, on je moj najiskreniji prijatelj i nikad se necemo smuvati jer nema te vrste hemije medju nama. Mi smo najbolji ortaci i nista vise i stvarno mi nisu jasni ljudi koji negiraju takvu mogucnost :shock: :? . Musko-zenska prijateljstva su daleko iskrenije od npr. zensko-zenskih :roll:

bravo.................. :wink:

A može i NEXT :!: :roll:

HOMER:
JOVANA77:
sad je bilo dosta:
Imam najboljeg drugara koga obozavam, on je moj najiskreniji prijatelj i nikad se necemo smuvati jer nema te vrste hemije medju nama. Mi smo najbolji ortaci i nista vise i stvarno mi nisu jasni ljudi koji negiraju takvu mogucnost :shock: :? . Musko-zenska prijateljstva su daleko iskrenije od npr. zensko-zenskih :roll:

ili PAGO........... :wink:

jajara:
Ja nikad nisam imao drugaricu a pogotovo ne najbolju drugaricu,sta ce mi to u zivotu. Zensko ne moze da popije piva koliko i ja, kakva mi je to onda drugarica? Drug je nezamenjiv.

kako ti loopas prijatelju :shock: , tebi za to ne treba ni drugar, to se resava u alkoholicarskom kruzooku. Probaj program "twelve steps" tamo ces naci ortake za vopi :wink:

JOVANA77:
HOMER:
JOVANA77:
sad je bilo dosta:

MOC PRIRODE bre :lol:

Ja imam dva prijatelja:jednog od vrtica,a drugog od pre nekih 8 godina...oni imaju svoje "hemijske reakcije"...ja svoje.
Kao sto je neko rekao,jednostavno nema te hemije medu nama,za bilo sta vise od prijateljstva.
Ovo su mi dva bas dobra prijatelja...a ima ih jos nekoliko,s kojima sam odrasla,a da nikad nije bilo takvih zelja..
ALI,prijatelj ne moze biti kao prijateljica...

sad je bilo dosta:
JOVANA77:
HOMER:
JOVANA77:
sad je bilo dosta:

MOC PRIRODE bre :lol:

...ili Fructal (ZDELOVANO Z NARAVO BRE)

Ma sve je moguce, zasto da ne. Zavisi samo kako se pogodi, zavisi od ljudi.
Npr. moja sestra se vecinom druzi sa muskarcima. Sve su to fini momci koje ja poznajem i nikada nije bilo problema, bar ja ne znam za to.
Opet, sa druge strane, ja imam dosta drugarica ali se retko desava da se neka ne zaljubi u mene. Bude tu posle problema ali sta da se radi.

Eto, sve to zavisi od ljudi. Ukoliko se partneri dobro poznaju znace i odgovor na to pitanje.

Pozdrav.

JOVANA77:
sad je bilo dosta:

da da ali ipak to je tvoje vidjenje stvari mozda on na to prijateljstvo gleda potpuno drukcije, licno imam samo jednu drugaricu koja me seksualno apsolutno ne privlaci sto je i razlog opstanka naseg prijateljstva. Mada postojali su trenuci kada sam bio spreman da poentiram i kod nje sto ona nije odbijala sticajem okolnosti bili smo prekinuti da li je to lose ili dobro ne znam ali to nismo pominjali ni ona ni ja evo vec 3 godine...

Pokvaren:
JEDNA OD NJIH...:
cao narode,imam jedno pitanje za vas,ali molim na iskrenom odgovoru!!!DA LI STE IKADA IMALI NAJBOLJU DRUGARICU I KOLIKO STE BILI ISKRENI PREMA NJOJ,ZATIM DA LI VOLITE DA SVOJU ORTAKINJU PREDSTAVITE I DEVOJKAMA I KAKO USPETE DA ODRZITE DRUGARSI ODNOS,A DA TO NEPREDJE U NESTO VISE???ZNAM DA VEC IMA SLICNIH TEMA,ALI STASNO ME ZANIMAJU ODGOVORI NA OVA PITANJA I TO POGOTOVO OD MUSKE POPULACIJE!!!KISS ZA SVE ISKRENE! :wink:[/ :twisted: muvao sam ih dosta na taj fazon, I najlep[e je kad im znas sve slabosti i onda u najpovoljnijem trenutku.... :twisted: quote]
Ne da si pokvaren,nego si... dva pokvarena!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Peta W.:
Pokvaren:
JEDNA OD NJIH...:
cao narode,imam jedno pitanje za vas,ali molim na iskrenom odgovoru!!!DA LI STE IKADA IMALI NAJBOLJU DRUGARICU I KOLIKO STE BILI ISKRENI PREMA NJOJ,ZATIM DA LI VOLITE DA SVOJU ORTAKINJU PREDSTAVITE I DEVOJKAMA I KAKO USPETE DA ODRZITE DRUGARSI ODNOS,A DA TO NEPREDJE U NESTO VISE???ZNAM DA VEC IMA SLICNIH TEMA,ALI STASNO ME ZANIMAJU ODGOVORI NA OVA PITANJA I TO POGOTOVO OD MUSKE POPULACIJE!!!KISS ZA SVE ISKRENE! :wink:[/ :twisted: muvao sam ih dosta na taj fazon, I najlep[e je kad im znas sve slabosti i onda u najpovoljnijem trenutku.... :twisted: quote]
Ne da si pokvaren,nego si... dva pokvarena!! :evil: :evil: :evil: :evil:
8) A hoces i ti da budes moja drugarica? :twisted: :twisted:

Back