Samo seks ljudsku civilizaciju od izumiranja spašava - njemu hvala

KPCTAHK

Veoma poznat
Poruka
10.727
Samo seks, onaj normalan - između čoveka i žene, sve drugo je bolest, kuku mene, to je istina prava, ljudsku civilizaciju od istrebljenja spašava ...
✍️
❤️

Slažete se - zar ne?

profesorka.jpg

Lako je tebi reci kad si zgodan i trazen
Трагам за новим узбуђењима, последње што сам приметио да ме ложи је када у “догију” узмем врући ауспух Ладе Ниве 4х4 и бијем је по леђима. Она свршава а мени мило.

Трагам за новим узбуђењима, последње што сам приметио да ме ложи је када у “догију” узмем врући ауспух Ладе Ниве 4х4 и бијем је по леђима. Она свршава а мени мило.

Zato i luduju za tobom, vezes ih svojom muskoscu.

A ljudska civilizacija izumire? Smanjuje se brojcanost?

Све цивилизације и културе доживљавају свој врхунац, када их сексуална разузданости и прекомерност
на крају разара...

Много је тога написано о пропасти цивилизација

Све цивилизације и културе доживљавају свој врхунац, када их сексуална разузданости и прекомерност
на крају разара...

Ne seri

на крају разара...

Pa dobro, i onda se pojavi neka nova i bolja. Moze i tako da se shvati. Vreme je za reciklazu.

Samo seks, onaj normalan - između čoveka i žene, sve drugo je bolest, kuku mene, to je istina prava, ljudsku civilizaciju od istrebljenja spašava ...
✍️
❤️

Slažete se - zar ne?

Pogledajte prilog 1268492
Pa pazi sex spasava samo muskarca od punih jaja, ali generalno svet spasava cast, postenje i zene ostaviti kuci.

Back