samo nos u nebesa

Luciferko

Primećen član
Banovan
Poruka
898
neverovatno ali istinito. nos u nebesa. u poslednje vreme sam digao nos u nebesa. Ne primecujem ni jednu devojku na ulici, potpuno iskuliram najbolju ribu. Danas u onom mini busu sto vizi za adu ako se jedna na sedistu ispred nije okrenula 5x da me pogleda preko ramena nije manje, a ja nju totalno iskulirao kad je usla ko da ne postoji. Neverovatno ali istinito samo nos gore.

provalio sam ladno da kad dignes nos u nebesa i zauzmes stav "ne mozete da me imate" one gledaju tebe, neverovatno ali istinito. kad imas smesak i cim posaljes poruku da si otvoren za vezu i komunikaciju one dignu nos, naprave napaljenu facu i odlete u nebesa.

jok potpuno ih iskuliram. umesto ko ranije da je pogledam, pa se nasmesim, onda ona digne nos i pocne da glumi ribu. Sad je snimim ali sa izrazom lica koja kaze "nisi ni blizu necega sto valja" i nastavim da je kuliram.

Maslachak:
...ej, mojne tako.
esi reshio da gledash u plafon.... mislim, principi su ti 0. :)

principi eksperimantalno dokazani.
Dakle cool situacija, devojka mi se svidi, ja je pogledam , nasmesim se imamo nasmejanu pristupacnu facu, finu facu ona odma nos u nebesa, odma stav nedostupne ribe odma kolutanje ocima i glumatanje ludila. I tako svaka.

Uobrazena faca, stav "ne mozete da me imate", "jurite vi malo mene" rezultat 2 vrh ribe koje se sam javljaju u poslednjih par dana, kao rezultat tromesecnog kuliranja ko da ne postoje, svaka na ulici i na stanici me pogledala par put takodje rezultat takvog stava. Mozda je ruzan stav ali u zemlji Srbiji pali.

Aj da napravimo tajnu anketu... koja forumašica da se... poda... Aci i da nas reši bede...
Aco, ja ako ti se i ne podam, ja ću da se smešim... dobre sam duše... samo mi fali gornja leva jedinica, al to uspešno pokrivam brkovima (teram ih na tu stranu)

Back