samo moje!

ma znam, vesićka, meni nikad niko ni ne iska pa mi se može sa tom jednom jedinom drugaricom s kojom sa baš toliko bliska :lol:
e, pozajmila sam suknjičicu jednom jednoj ..htedoh baš , nudila sam pomoć sama ...vratila mi je posle MESEC dana (sve kao jao zaboravila sam i to, počela sam da kuvam - zar treba da MOLIM, jbt! )
malo je pride i šav na dupetu popucao - dueptara gora od mene :mrgreen:
Ali, to je to. Ne više, nenenene 8)
Mislim, nije mi krivo, nisam je bacila i sl, ali neću više, i tačka. :P

Ne dam pare na zajam. Nikad. Nikom. Radije mu poklonim.
Ne dam nikom ni svoj mali brod. Ne dam oruzje...
...
Auto dajem... Stapove za pecanje dajem. Gitare veoma, veoma retko... Knjige dajem samo po nekom.
...
u principu biram...

Čokoladice mon šeri NEDAM, štekujem

cicija-policija, ali ću da podelim dinner mints
biciklo nedam, nešto mi sjeb i posle ne mogu da ga ubacim u drugu
četkice i bojice isto nedam, radije poklonim
garderobu, jedino se sa sestrom menjam
i lepezu nedajem - tu da mi mašu ispred nosa i prave promaju :lol:

majcheki:
ma nije frka za gaće, ako nekom baš trebaju - ali posle ih ne bi uzela nazad ni u looodilu :lol:

meni je gadnije kad neko uzme nečije minđuše

Ja se ionako gadim na sav nakit:sad:.Patike mi redovno krade mladji burazer,kaze da voli da igra fudbal u njima.:evil: .

nesto kao Divlja u srcu, jako se tesko odvajam od svojih stvari , sve ih skupljam pazljivo, odabrane su sve s'ukusom i cuvam ih, pazim na njih.ne nebi volela da ih dam ikome.:))))

e hebe me potseti
ruchni sat nikad nikom ne bih mogla da dam, osecam se bez njega potpuno izgubljeno
chetkica za zube je ok, mada ja u principu iz nekog nepoznatog razloga skupljam stare chetkice za zube :lol: tako da ako je vec frka mozhe taj neko da uzme i staru :lol:
e komp nema shanse vishe :evil:
ako me neshto nervira to je kad neko da sebi za pravo da po MOM kompu preuredjuje desktop, foldere i programe, zato shto je tako " bolje" :evil:
vib bi mogla nekom da posudim, al niko nije trazhio do sad :lol:

e da i putnu torbu ne bi mogla nikako (mnogo mi je lepa i draga)
e i jednom nisam drugarici posudila moju matoru YASHIKU (foto aparat ), shta znam digitalac bi mogla, ali ovaj analogni stari nisam mogla nikako mozhda zato shto je glomazan, a ona ishla na blind date u tursku :lol:

e da i depilator nikad nikom ne bih mogla da posudim, to definitivno
jezhim se i svojih dlaka, a kamoli pomisli na tudje u mom aparatu , fuj !

ostalo sve valjda mozhe, ne vezujem se sentimentalno za odecu, nakit i slichno, sem kad je u pitanju neka draga uspomena

tipa crvenih vunenih charapa koje chuvam vec desetak godina kao uspomenu na prijateljicu iz Knina, bilo je pitanje da li cemo se ikad vishe videti u zhivotu i onda smo u tom momentu razmenile charape koje smo imale na sebi...

rastuzhim se uvek kad ugledam te charape i tako mi je zhao shto su vec u poluraspadnutom stanju, ali ne mogu da odolim da ih ne nosim ponekad :)

E ljudi a kako odbiti nekog? Mislim kako god ga odbili na finjaka ili drsko sve zavisi kakav je covek taj koga odbijate odnosno zavisi kako ce on to da shvati, mozda se naljuti mozda ne. Ok, sad ce mnogi reci sta me zabole ako se naljuti, to je moje i ja imam pravo da ne dam...ali ipak ne biste valjda isli dotle da pukne npr. prijateljstvo zbog neke materijalne stvari? :roll:

ja kroz smeh kažem - ne može
prvo misle da se zayebavam a kad vide da je to ne može stvarno, najstvarnije - skameni im se faca i fiksira pogled - baš mi je gotivno to da posmatram.

baki 75:
E ljudi a kako odbiti nekog? Mislim kako god ga odbili na finjaka ili drsko sve zavisi kakav je covek taj koga odbijate odnosno zavisi kako ce on to da shvati, mozda se naljuti mozda ne. Ok, sad ce mnogi reci sta me zabole ako se naljuti, to je moje i ja imam pravo da ne dam...ali ipak ne biste valjda isli dotle da pukne npr. prijateljstvo zbog neke materijalne stvari? :roll:

Dobro pitanje. Mislim da sve moze na fin nacin da se objasni a nikako drsko 'ne dam!' Ako je neko dovoljno covek shvatice tvoje razloge i nece biti ljutnje.

Ponekad pozajmljujem ljudima moje stvari, mada retko, samo kad vidim da im treba to sto ja imam, i samo bliskim ljudima. Ne volim da dajem svoje knjige, ni diskove. Kad mi neko trazi neki disk, pitam:"Hoces da ti narezem?":)

baki 75:

Zapitala bih se onda kakvo je to "prijateljstvo", ako ce zbog takvih stvari da se zavrsi...

E, ljudi...ja sam zinula od cuda citajuci ovu temu...nista bre ne date...meni to zvuci sebicno...

Ja bliskim osobama pozajmljujem ili dozvoljavam da koriste sve sto imam...bukvalno sve...i garderobu, i cesalj, i snalu, i fotoaparat...sto bih se gadila ljudi koje volim...
Ljudi kojima verujem mogu i po mobu i kompjuteru da mi prckaju, ako nekome i skrenem paznju na to da ostavi moj komp na miru to je zato sto to nije pristojno, a ne zato sto je komp samo moj...
O stvarima tipa cd-a i knjigama da ne pricam...pa oni i jesu za razmenjivanje!
Ako se desi da mi ih neko ne vrati dobrovoljno, kada ih zatrazim, vratice ih u prinuidnom postupku, i posle toga nikada vise nece dobiti nista od mene!
Aparat recimo ne volim da pozajmljujem, ali i njega je uzimalo bar petoro meni najbliskijih osoba i par poznanika...

Ako nesto i ne bih dala to je stvar koja bi imala izuzetnu materijalnu ili sentimentalnu vrednost za mene...

mislim da ne postoji stvar koju ne bih nekom pozajmila...moju garderobu su vise nosile moje drugarice nego ja....knjige su mi nekad stizale u raspadnutom stanju ali stvarno verujem da knjige sluze za citanje i bas me briga u kom su stanju...
ali ja tako cuvam i tudje stvari pa ljudi malo ***** kad im vratim diskove sa flekama od hrane :)
ali trenutno sam okruzena slicnim ludacima...pojavio mi se drug sa spravom za istezanje ledja i sad nemam gde da je stavim :)
mislim da se ustvari uopste ne vezujem za stvari i ne umem da ih cuvam...kad ja nesto koristim, to se bas vidi da je moje....:)

S_K_V_O:
E, ljudi...ja sam zinula od cuda citajuci ovu temu...nista bre ne date...meni to zvuci sebicno...

Ja bliskim osobama pozajmljujem ili dozvoljavam da koriste sve sto imam...bukvalno sve...i garderobu, i cesalj, i snalu, i fotoaparat...sto bih se gadila ljudi koje volim...
Ljudi kojima verujem mogu i po mobu i kompjuteru da mi prckaju, ako nekome i skrenem paznju na to da ostavi moj komp na miru to je zato sto to nije pristojno, a ne zato sto je komp samo moj...
O stvarima tipa cd-a i knjigama da ne pricam...pa oni i jesu za razmenjivanje!
Ako se desi da mi ih neko ne vrati dobrovoljno, kada ih zatrazim, vratice ih u prinuidnom postupku, i posle toga nikada vise nece dobiti nista od mene!
Aparat recimo ne volim da pozajmljujem, ali i njega je uzimalo bar petoro meni najbliskijih osoba i par poznanika...

Ako nesto i ne bih dala to je stvar koja bi imala izuzetnu materijalnu ili sentimentalnu vrednost za mene...

Da znas da sam se zabrinula jesam li ja normalna?Mislim, ne mogu da vjerujem u sve ovo sto citam...Ja bih dala i dajem sve sto mi neko trazi,cak i neko s kim nisam naj naj.Cd,knjiga,dvd,fotoaparat,cigaretu,krpice...Imam dvije sestre,sto je moje-njihovo je,ali da nekom ne dam nesto od navedenih stvari-mislim skroz mi je bezveze.Svaku noc uzimam po dva filma u dvd klubu i platim ih iako ta ista dva filma do vracanja pogleda bar jos 3 moja prijatelja.Na to mi kaze moja komsinica-bas si glupa,svake noci dajes 2 eurica,sto ti nekad ne uzmes od njih,a ja kazem: ''*ebe mi se za 2 eura''.E stvarno ne mogu da vjerujem je vecina takva,to mi je jako glupo.A tek kad procitah da neko ne voli da mu neko uzme cigaretu-strasno...Ima takvih ljudi vjerovatno,po meni je sve to nekako bezveze.Sto imas od toga ako ne das cd nekom na 2 dana?Gluposti...Uvijek sam se grozila takvih ljudi,ne volim ih i srecna sam sto ih nemam u blizini.
Neko je davno rekao:''Daj,dace Bog,stisni-stisnuce i on!" sto god se pod tim podrazumijevalo...

divlja u srcu:
:lol: :lol: :lol:

Ja sam stipsa kad su moje licne stvari u pitanju. Ne znam nista da delim, jedinica sam. :lol:
Znaci o garderobi i slicnim stvarima i da ne pricam. Uvek sam to mrzela.
Ne volim kad mi traze moje knjige na citanje ljudi koji nisu fanatici za knjigu.
Ne volim da delim komp ni sa kim, to ne mogu da zamislim uopste. Imam cak i svoju telefonsku liniju. :lol:
Kad kupujem slatkise, meni jedna cokolada, tebi jedna. Pre cu da kupim sve duplo, nego jednu stvar da delim. :lol:
Nisam podnosila da mi se grebu za cigare likovi za koje me boli uvo.
Doduse, uvek sve dam, ako se ne snadjem da slazem na vreme. :lol:

Secam se kad sam bila mala, delila sam sve sakom i kapom. Tako su mi maznuli struphove i to ni manje ni vise nego Velikog strumpha! Kupe mi novi novcijati bajs, ja izadjem napolje i najmanje ga ja vozim. :lol:

Super je tema. :D

Mislim strasno.

ne kapiram...ako dodje neko da prespava kod tebe, neces mu dati posteljinu, jastuk i pidzamu? ili ces mu dati, pa baciti posle?
a ujutro ces da se stekas za kafu i cokoladu(i snale)? :)

Back