S
Struja
Gost
ali,ja sam ozbiljo mislila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo si ti sine naivan.Script:Za Novi Sad su podaci sa zavoda za medicinsku statistiku (i sam sam bio sokiran), tako da ako "seru svetski" serem i ja... Za BG sam cuo od koleginice, tako da to ne uzimam za sigurno.
Devojka se lako voli ali muskarac kad voli on stvarno voli!!!
Znaju devojke da varaju, ali niste ni vi toliko naivni... Ima nas raznih...i muskih i zenskihAquarius_:Svi tvrde da su muskarci ti koji varaju i koji traze stalno priliku da prevare, ja tvrdim da je suprotno a vi pokusajte da nije.
http://webrzs.statserb.sr.gov.yu/axd/Zip/Knjiga16.pdfScript:Za Novi Sad su podaci sa zavoda za medicinsku statistiku (i sam sam bio sokiran), tako da ako "seru svetski" serem i ja... Za BG sam cuo od koleginice, tako da to ne uzimam za sigurno.
Banshee:
jes bre!Aquarius_:Svi tvrde da su muskarci ti koji varaju i koji traze stalno priliku da prevare, ja tvrdim da je suprotno a vi pokusajte da nije.
Samo sto je devojkama mnogo lakse :grin:Sehnsucht:Znaju devojke da varaju, ali niste ni vi toliko naivni... Ima nas raznih...i muskih i zenskih![]()
![]()
![]()
![]()
Hmm, hm... Something is going on...chika_doktor:ja mislim da svakom treba pruziti jos jednu priliku
Script:Odnos muskaraca i zena u Novom Sadu je 1:5 (u "korist" zena). U Beogradu je nesto veci (predvidja se cak do 1:10, sto je meni sumnjivo)
Hocu reci ovo je tacno.Banshee:http://webrzs.statserb.sr.gov.yu/axd/Zip/Knjiga16.pdf
pogledaj link sa statistickog zavoda srbije.popis iz 2002 godine ako se ne varam,a popis se radi na deset godina tako da cemo videti kakva je situacija tada,ali najverovatnije se nece bitno menjati.
na desetoj strani imas popis stanovnistva po starosti i polu,uporedno - ukupno,muskarci i zene,u intervalima koji oznacavaju godine starosti.
primetices da je u ranoj mladosti vise muskaraca nego zena,iz prostog razloga sto se decacici vise radjaju prema statistickim podacima,ali je smrtnost muskih beba takodje nesto veca.dalje koliko ja na brzinu sada vidim,broj muskaraca u odnosu na zene se smanjuje sa godinama,ali je negde do tridesete godine broj muskaraca neznatno veci,a tek od tada odnos raste u korsit zena....dalje kako godine prolaze,taj odnos opet nesto malo raste u korist zena,i povecava se za stariju populaciju jer je poznato da su zene dugovecnije,i da su manje sklone kardiovaskularnim bolestima koje su koliko ja zna najveci uzrok smrtnosti kod nas.
ako se varam neka me nako ispravi,a u suprotnom bih bilo lepo da se ne sire dezinformacije :?
trachara:bas su zanimljivi ovi rezultati ankete
drago mi je da je nereseno
50:50 ili sto bi rekli pipti-pipti![]()
pa naravno da je tacno,ali za to nisam morala cak ni da stavim link iz zavoda,jer je dovoljno ukljuciti mozak,prosetati beogradom i videti da je podatak 1:10 potpuno netacan...no ipak sam ga stavila u bookmarks,ako se neko pojavi sa slicnom idejomgossca:Hocu reci ovo je tacno.
Banshee:eto,em sam pametna,em sam sisata,em sam upravo dokazala da za sve ima nade da se udaju![]()