Samo jedna me pali

mahamaja:
sve nesto razmisljam... :-|
kad se vec lozim, sta me pali najvise :confused:
energija ... i njena koza...:roll: boje cokolade ... :razz:
kako li mirise ...njena koza ...
kako li se ljubi ONA :lol: :lol:
tina-turner-1.jpg

Aaaa, ti si i mene "usila" sa teorijom... :) :p

o Petre ti se to palis na plavuse a?na ivanu jordan sa onom velikom glavom?izgleda kao atomski mrav!a natasa je melem za ranu.inace sto se tice zena mene pale jake i uspesne zene.pre bi gocu trzan nego natasu

maja79:
o Petre ti se to palis na plavuse a?na ivanu jordan sa onom velikom glavom?izgleda kao atomski mrav!a natasa je melem za ranu.inace sto se tice zena mene pale jake i uspesne zene.pre bi gocu trzan nego natasu
Hehe ni ne primetim da je neka plavusa dok mi ne skrenu paznju na to... :lol: Uf Natasi ne bih oprostio nikako ni za 3 Goce... :lol: A mene pale sisate i guzate zene... :lol:

Cupavka:
Pa, sta se ti potresas oko toga, sem ako tebe ne spopada neki, protiv tvoje volje...jao, sto se izrazih - katastrofa,al, nema veze ukapirace - pametan je decko :)
ma ne kazem,nemam ja problema sa geyevima,nego to je neko moje misljinje,isto se lose osecam kad pomislim kako neko ima sex sa zenom od 300 kila,ali nisam tu da sudim jednostavno taj film koji se na trenutak odvije u mojoj glavi natera me da se najezim,nije to svakodnevna pojava mozak ne moze da podnese takve stvari,ja u tom trenutku ne mogu da uticem na njegovu reakciju.

Makijavelli:
ma ne kazem,nemam ja problema sa geyevima,nego to je neko moje misljinje,isto se lose osecam kad pomislim kako neko ima sex sa zenom od 300 kila,ali nisam tu da sudim jednostavno taj film koji se na trenutak odvije u mojoj glavi natera me da se najezim,nije to svakodnevna pojava mozak ne moze da podnese takve stvari,ja u tom trenutku ne mogu da uticem na njegovu reakciju.
:| znaci ti se ne palis na 1. muskarca :!:
Ni malo ...bas ... nikad ...:confused:

Makijavelli:

Hm, zanimljivo glediste,... moram da priznam da i ja imam slicne flesheve, al, ne na takve teme...

mahamaja:
:| znaci ti se ne palis na 1. muskarca :!:
Ni malo ...bas ... nikad ...:confused:
pa neznam kako da to definisem,recimo u mojoj teretani postoji lik koga ja inace zovem Adonis(grcki bog),covek stvarno izgleda prelepo i mene nije sramota to da priznam,ali ne osecam prema njemu ili bilo kom muskarcu koji dobro izgleda bilo kakvu hemiju,koju inace osetim kad vidim devojku koja izgleda dobro.

Makijavelli:
pa neznam kako da to definisem,recimo u mojoj teretani postoji lik koga ja inace zovem Adonis(grcki bog),covek stvarno izgleda prelepo i mene nije sramota to da priznam,ali ne osecam prema njemu ili bilo kom muskarcu koji dobro izgleda bilo kakvu hemiju,koju inace osetim kad vidim devojku koja izgleda dobro.
8-) ok ... kapiram
al:roll: ajd da ne bude ovo razgovor izmedju Makijavellija i Monteskjea:wink:

Back