Samo fotke

Ej bre Guru, što nisi stavio ovo na SPORT???

bug.gif

.. ma š'a te se, samo, tiče?!
crazy-1.gif

Svi pricaju o fujiju zato sto vecina nema novca da pazari DSLR aparat, a fuji je trenutno best buy u drugoj kategoriji.
Oly je nesto kao najjeftinija ulaznica za ulaz u DSLR svet, sa svojom ponudom aparata + dva da kazem kao dovoljno dobra objektiva koji pokrivaju velik raspon, sa sumnjivim kvalitetom fotke tele objektiva i to u duzem rasponu. Svejedno su bolji od kit objektiva koje nude canon i nikon.

.. evo da ti malo ispomognem, male sive ćelije: ako si spreman da uzmeš dSLR, uzmi Nikon D- 80( kit) umesto Oly E- 510, u istom su cenovnom rangu( samo što Oly daje dva objektiva, koja su zajedno lošija od Nikorr- a koji ide u paketu).. Ja sam uzeo Oly jer ima stabilizaciju, redukciju prašine, dva objektiva, veličina, težina, brz procesor, brz bafer,etc, etc.. ( imaš odličan test na- axelfoto) i jer nemam nameru da kupujem još neki objektiv( stabilisani objektivi su stravično skupi) i super sam zadovoljan.. ali nikon je nikon, kak'i kenon, kak'i bakrači.. fotke sa njonzi su doyayčane....
.. eto toliko...:roll:

Kao prvo veliki pozdrav svim foto amaterima ili foto-shta-god ovde na Krsti...ne bi me neko vrfeme bio sam u jakoo velikoj guzvi,a i bez NETa nekih mesec dana...pa sad evo shaljem mali prilog, i izvinjavam se ako nisam kategorizovao fotke ako bi neka trebala u neki drugi podforum...

.. goste, dobro nam se po/vratio
crazy1.gif
!! mi se već zabrinuli!!
.. a fotke su ti, standardno......... izvanredne!!!
crazy_mini-1.gif

ali nikon je nikon, kak'i kenon

Ne bih tako potcenjivao canon, iako su skoro izjednaceni canon i nikon, ipak dosta je stvari na strani canonovih CMOS senzora negoli na nikonovim senzorima. Jos kad dodas da su vrhunski objektivi koji bi pokrili veliki raspon za nikon do 40% skuplji u odnosu na canon,...

Kad kupujem DSLR 99% sigurno ce biti canon.

one flajke cu jednog dana da otvaram redom pa koliko izdrzim....

salim se ..
to je u jednoj radnji reklama za marku THINK! to su neke cipele, ne znam kakve su..
nama su podelilu pumu preko crvenog krsta...

Back