Samo da pitam za druga

Posvađo se sa ženom ima par dana, ali su se dogovorili da će tokom svađe po mraku biti primirje :rumenko: a ujutro opet svako tera na svoju stranu.
jel se vi seksate dok ste u svađi?
bošsačuvaj...nemogu očima da je vim a još da je jebbem...ja se divim ljudima koji tako funkcionišu...misim ne da im se divim, nego kako da kažem...nisu mi jasni...popičkaju se bude cirkus i onda još na kraju ispadne jebbanje - bizarno majkemi

Nije mi bolji sex izgovor za neslaganje sa nekim sa kim bih trebalo da zivim , delim hranu , delim svoje slobodno vreme i td. Neka hvala. Mada to je brak, generalno sam protiv braka jer se tako bas zakljucas sa nekom osobom i onda trazis kompromise i izgovore kao ovaj: Bolji nam sex jer se svadjamo i tako opravdas svadju u braku. Ako mene pitas bolje da odu na savetovanje i da se spreme za pociju razvoda. Ili pakao ostatak zivota.

Neznam, mislim da ljudi kad se svadjaju da su mnogo emotivni-da su to jake emocije. A za sex je po meni idealno, kad su neke jake emocije u pitanju. Mislim da je nekim ljudima najlakše da se posle svadja kresnu, i ajmo sve iz početka, kao da se ništa nije ni desilo (kao da se nismo ni svadjali ni seksali)

Back