крсташ
Poznat
- Poruka
- 9.885
Изволите.
Mače...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Изволите.
Mače...
Да ли је дечко од 20 година, који живи сам у Крњачи у изнајмљеној соби или стану, самац?Samac je ko živi sam, prosto.
Ali niko ne kaže da se usedeo
Да, неудата. Меа кулпа.Misliš neudata?
Što bi bila? Možda ima frajera koji živi u drugom stanu?Значи ако живи сама, а иде около онда није ушеђелица?
Pa jeste, živi sam.Да ли је дечко од 20 година, који живи сам у Крњачи у изнајмљеној соби или стану, самац?
Свашта нешто је данас нормално.A danas je normalno ne udati se.
Reklama za KluzИзволите.
Nije. Mlad je da bi bio samac.Да ли је дечко од 20 година, који живи сам у Крњачи у изнајмљеној соби или стану, самац?
Добро. Шта је онда?Što bi bila? Možda ima frajera koji živi u drugom stanu?
Ванбрачна веза или заједница је када двоје људи живи заједно у истом стану, на истој адреси, довољно дуго или који су се регистровали да живе у ванбрачној заједници. То није исто што и жена која живи сама или са мајком, а онда иде по становима или викендицама.Danas je uobičajeno daljudi imaju vabračne veze
То је неки "избор" који нам је представљен као ОК. Ја први не осуђујем никога, нити моралишем, али мислим да су људи сами из више различитих разлога, а највише зато што нису имали пара и зато што особа коју су хтели, није хтела њих.A danas je normalno ne udati se.
Нисам могао да се сетим боље марке за тако нешто. Не може да носи BOSS.Reklama za Kluz
Значи да су године битне.Nije. Mlad je da bi bio samac.
Добро. Ту се слажемо.Samac - usedelica = sredovečni neoženjeni/neudati
Самац од 20 година...Pa jeste, živi sam.
Ali ako ima devojku negde onda nije "single".
Pa ok, možda je svašta. Ali 50% ljudi je sam po Evropi... To je danas i stvar prestiža ako si dovoljno finansijski samostalan daimaš svoj Stan. Svako ima svoj stan, a zajedno su u vezi. Ljudi se spajaju obično zbog dece.Свашта нешто је данас нормално.
To je zato što patiš od termina koji su poprilično vređajućiСамац од 20 година...
Пресурово.
Savršen primer si dao.Нисам могао да се сетим боље марке за тако нешто. Не може да носи BOSS.
Naravno da su bitne.Значи да су године битне.
Jesu ali su ogrnuti plaštom slave ispod kog se prikrivaju od pomenutog epiteta.Добро. Ту се слажемо.
Е сад, да ли су глумци, директори, адвокати, певачи и остали људи са парама или популарношћу без жена самци или нису?
Samica ili usedelica? To su različiti pojmovi.Ако је жена рађала, а није се удавала и не живи са човеком, да ли се онда може назвати самицом или само неудатом?
A ne da sedi pored prozora i čeka, da li će neko doći da je zaprosi?Trebalo bi da se kreće, vežba
Лик има 20 година. Отишао од куће и покушава да се осамостали. Није исто као неко од 48 година ко није успео да се ожени или да заради паре.To je zato što patiš od termina koji su poprilično vređajući
Јесу, али ја сада износим различите варијанте.Samica ili usedelica? To su različiti pojmovi.
Eto definicije!A ne da sedi pored prozora i čeka, da li će neko doći da je zaprosi?![]()
U tom slučaju je neudata. Nije usedelica.Јесу, али ја сада износим различите варијанте.
Da, to je definicija zašto teta nema muža?Eto definicije!
Usedelica Sedi pored prozora i čeka princa na konju!![]()
Molim te to je druga tema.Zabavno. Ja sam ionako "raspuštenica" po tim terminima, i to je baš smešno!
Jer me niko nije raspustio budući da sam ostala u svom stanu![]()
Sedi pored pogrešnog prozoraDa, to je definicija zašto teta nema muža?![]()