крсташ
Poznat
- Poruka
- 9.885
БратауDo jaja
ја само причам проверене приче. Ништа лажи, ништа манипулације.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
БратауDo jaja
Treba da se bavimo pretpostavkama?Нисам. Ја их виђам. Пре неких 5-6 година, још није почела корона, видео сам једног таквог човека. Било је већ ближе јутру но поноћи. Као да је у трећем средње.
Је ли самац или нешто треће?
Нема жену. Живи сам. Иде по журкама.Treba da se bavimo pretpostavkama?
Odgovori su gore. Skroluj.
Samac je.Нема жену. Живи сам. Иде по журкама.
ОК.Samac je.
Kad ljudi prestaju da se dele i nazivaju ruznim imenima?Кад неожењен човек престаје да буде "дечко" и постаје самац? Да ли је та титула везана само за нижи средњи слој који седи у изнајмљеној гарсоњери или се може доделити и глумцима, режисерима, директорима, певачима и др. јавним личностима који немају ни кучета ни мачета и живе сами? Да ли неко ко изгледа добро (за своје године) и вози скуп ауто и живи у великом стану може бити назван самцем или тако називамо оне који иду аутобусом на посао у сивом мантилу? Је л се самац постаје са 40, 45, 50,...?
Да ли је уседелица жена која нема мужа и није рађала или је то и ова која има активан друштвени живот, иде на путовања, прославе, пријеме и догађаје? Да ли је уседелица и жена од 55 година која "има партнера" или је то назив само за оне које су се заорзале и постале неугледне у своја четири тесна зида? Да ли су уседелице и тзв. активне жене које су све и свуда, које се баве спортовима, иду на јоге, пилатесе и посећују изложбе, кафиће, ресторане или је то везано искључиво за жене које раде слабо плаћен посао и већину времена проводе у кућама са мајком, тетком или сестром?
U ovom slučaju se slažem sa tobom.ОК.
Паула каже и да су ови од 20 љета самци, ако живе сами.
Ја се ту не слажем.
Овај јесте самац, али онај од 20 за мене није.
Usedelica je ženska osoba u srednjim godinama koja nije živela ni u bračnoj, a ni u vanbračnoj vezi.
Просечан век је негде око 70-75 година, што би значило да од 35-36 креће средња доб.
Моје мишљење је да креће раније.
Никад.Kad ljudi prestaju da se dele i nazivaju ruznim imenima?
А шта ако иде по журкама и враћа се у 08:00 кући? Шта ако иде по становима и викендицама? Ибица, Малага, Малта, Палма де Мајорка, Јаз, Паг,...?Не мора да буде у средњим годинама. Гледа се када је право време време за удају. Ако је право време за удају између 18 и 25, онда је уседелица свака неудата жена која има више од 25.
To znači da se i taj nametnuti status menja kako se menja i nametnuto vreme za udaju?Не мора да буде у средњим годинама. Гледа се када је право време време за удају. Ако је право време за удају између 18 и 25, онда је уседелица свака неудата жена која има више од 25.
Hm, ako tako nastaviš mislim da ćemo ograničiti taj status na XX vek.А шта ако иде по журкама и враћа се у 08:00 кући? Шта ако иде по становима и викендицама? Ибица, Малага, Малта, Палма де Мајорка, Јаз, Паг,...?
Termin se generalno slabo koristi bilo gde od 1950 i neke.Jbg, kulturološke razlike.
Ja ne znam koja mi je ovo navika da povremeno sedim i čitam sve ovo..
Za taj termin u Zemunu nikad nisam čula.
Знаш зашто ово причам?Hm, ako tako nastaviš mislim da ćemo ograničiti taj status na XX vek.
И даље је уседелица.А шта ако иде по журкама и враћа се у 08:00 кући? Шта ако иде по становима и викендицама? Ибица, Малага, Малта, Палма де Мајорка, Јаз, Паг,...?
Dupli aršini. Plašt slave.Знаш зашто ово причам?
Постоје људи који имају и немају паре. Ко нема паре, носи клузов мантил и чека на киши аутобус да би отишао на посао и некако догурао до пензије. Ко има паре, тај је сваки дан после посла (или можда и не ради) у неком кафићу или на неком др. опуштајућем месту (плажа, шеталиште, јахта, брод, ресторан) и тамо разглаба и упознаје се са људима. Поред тога има ауто и путује. Овај претходни се после посла врати кући или на путу до куће сврати у самоуслугу да купи нешто хране и леже у кревет у 21:00. Викендом оде да се ошиша или на неки бувљак и то.
Ја никада нисам чуо да је неко назвао глумца или певача да је самац. То су били и јесу називи за неког ко ради за толико да може да плати рачуне и једе.
На људе који имају паре се другачије гледа него на оне без пара. Зато сам и ово написао. Могу да немају породицу, да немају жену и децу, да се нису скућили, али им то нико не прича нити их тако обележава.Dupli aršini. Plašt slave.
Добро. По теби је граница 25. година.И даље је уседелица.
Nije samo stvar para već i stava.На људе који имају паре се другачије гледа него на оне без пара. Зато сам и ово написао. Могу да немају породицу, да немају жену и децу, да се нису скућили, али им то нико не прича нити их тако обележава.
Ма став има смисла док те не провале да немаш динара. После тога те нико не зарезује.Nije samo stvar para već i stava.
Definisali smo šta su samac i usedelica, sada smo prešli na to kako drugi vide ljude istog partnerskog ali različitog imovinskog statusa.
Pa ok 30 posto i dalje malo ali ok, napredujemo.Братау
ја само причам проверене приче. Ништа лажи, ништа манипулације.
Нисам рекао да је по мени граница 25 година. Навео сам пример.Добро. По теби је граница 25. година.